Bir zamanlar başrolünde yer aldığı Çılgın Bediş adlı diziyle hatırlanan Yonca Evcimik'in adı son günlerde yayımladığı yeni şarkısıyla anılıyor. "Ayıp Şeyler" adlı şarkısındaki sözlerin tartışıldığı ve sosyal medyada birçok kullanıcının, şarkının gülünçlü

Bir zamanlar başrolünde yer aldığı Çılgın Bediş adlı diziyle hatırlanan Yonca Evcimik'in adı son günlerde yayımladığı yeni şarkısıyla anılıyor. "Ayıp Şeyler" adlı şarkısındaki sözlerin tartışıldığı ve sosyal medyada birçok kullanıcının, şarkının gülünçlüğünü eleştirdiği görüldü.



Ayıp Şeyler isimli parçanın gülünçlüğüne odaklananlar kadar şarkının ilginç sözlerine ateş püskürenler de vardı. Şarkıda ayıp olduğunu düşündüğü durumlarla ilgili rap yapmaya da çalışan Evcimik'in yazdığı sözlerin basitliği ve bayağılığı eleştirildi. Birçok kullanıcı, şarkının sözlerinin Yonca Evcimik'in cinsiyetçi tavrını gözler önüne serdiğini belirtti.


"Keşke diziyi yazmasaydım"


Yonca Evcimik'e gelen en ilginç tepkilerden biri, Evcimik'in bir zamanlar başrolünde oynadığı Çılgın Bediş'in yazarı Burak Akkul'dan geldi. Akkul, şarkıyı dinleyince, Çılgın Bediş'i yazdığı için bile pişman olduğunu anladığını yazdı.


Yonca Evcimik ne dedi?


Eleştiri oklarına hedef olan "Ayıp Şeyler" adlı şarkının "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" gününde paylaşılması dikkatlerden kaçmadı. Şarkısıyla ilgili açıklama yapan Evcimik, artık basit şarkıların zamanı olmadığını ve bu tarz şarkılara ihtiyaç duyulduğunu öne sürdü.