Çocuk dizisi final yapıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Çocuk dizisi final kararı aldı.

Çocuk dizisi final yapıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Çocuk dizisi final kararı aldı. Yayınlandığı Salı günleri rakipleri karşısında duramayan Çocuk final kararı aldı. Peki Çocuk neden bitiyor? Çocuk neden final yapıyor. İşte Star TV'nin çok konuşulacak Çocuk final kararı.



Çocuk dizisi final mi yapıyor?



Bugün sette çekimleri süren Çocuk dizisi oyuncularına haftaya final yapacak kararı iletildi. Set buz keserken Çocuk dizisi final kararı onaylandı. Salı akşamları Star TV'de yayınlanan Çocuk dizisi çok seviliyordu. Hayranları Çocuk dizisi bitmesin, gün değiştirsin diye şimdiden kampanyalara başladı. Farklı izleyicisi çocuk dizisini cumartesi gününe geçmesini istiyor.



Çocuk neden bitiyor? Ne zaman final yapacak!



Çocuk dizisi bitme sebebi belli oldu. Çocuk salı akşamları Ramo dizisi yüksek izlenmesi nedeniyle final yapıyor. Çocuk dizisi RAmo, Hekimoğlu, EDHO ve Kadın dizisi sonrası başlayacak Öğretmen'in izlenme olanağı olduğu için final kararı aldı. Çocuk dizisi haftaya ekran macerasını tamamlıyor.



Çocuk ne zaman final olacak!

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Çocuk dizisi final tarihi netleşti. Çocuk 18. bölümde final yapacak. 28 Ocak salı akşamı Çocuk dizisi final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.



Çocuk dizisi cumartesi geçmeli!



Hayranları en çok sevilen ve izlenen dizinin cumartesi gününe geçmesini doğru buluyor. Konusu ve hikayesiyle yılın dizisi adayı olan Çocuk cumartesi pek dizi olmadığı günde kesin olarak rekorlar kırılacağına inanılıyor. Bakalım Star TV izleyicisi dinleyecek mi?