Çukur ne zaman başlıyor 2020 soruları gündemdeki yerini dizilerin başlama tarihlerinin belirenmesi akabinde çok merakla araştırıldı. Çukur dizisi yeni sezon 4.

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir

Çukur ne zaman başlıyor 2020 soruları gündemdeki yerini dizilerin başlama tarihlerinin belirenmesi akabinde çok merakla araştırıldı. Çukur dizisi yeni sezon 4. sezon ne zaman başlayacak Çukur Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yaz sezonu sonrasında çok sık aranmaya başlanmışken, Sohw TV Çukur dizisi yeni sezon bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz sezon  pandemi sebebiyle çekimlerine ara verilen Çukur dizisi yeni sezon başlayacak sorusu henüz diziyi yeni izlemeye başlayan ve beğenen izleyicisi tarafından sorulmakta iken bizler de sizler için Çukur dizisi yeni bölüm bölüm fragmanını araştırdık.  Show TV yapıtı olan ve geçtiğimiz sezon 3. sezonunu bitiren Çukur yeni sezon çekimlerinin geçtiğimiz temmuz ayında başladığı açıklanmıştı.



Akabinde de herkes Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak soruları sorulmuştu. Çukurdaki bir hayatın hikayesinin konu edinildiği Çukur dizisi 4. yeni sezon fragmanı yayınlandı.   Arık Böke Erdenet karakteriyle diziye geçtiğimiz sezon katılan oyuncu Barış Arduç'un efsanevi sahneleri ile 4. yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Çukur dizisi hakkında tüm detayları siz izleyiciler için toparladık.  Yeni sezon yeni oyuncuları ile ekranlara tekrardan çıkmaya hazırlanan Çukur 4. sezon 1.  fragmanı haberimizde ye alırken Çukur Dizisi konusu ve Çukur dizisi oyuncu kadrosuna da bir göz atalım.  Yepyeni oyuncuların dahil olduğu Çukur dizisi 4. yeni sezon 1. fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda Yamaç ve Arık Böke Erdenet'in arasında başlayacak olan gerginlik de fragmanda dikkat çeken diğer detaylardan olmakta iken sizler için Çukur 4. yeni sezon fragmanını sizler için paylaşıoruz



ÇUKUR SON BÖLÜM YAŞANANLAR



Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu olanlara müdahale edemeyecek. Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken, yeni düşmanları Arık Böke Erdenet’le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.