Çukur Arık kim? sorusu Çukur 4. sezon yeni bölüm fragmanının yayınlanması akabinde sorulurken, Çukur Arık Böke Erdenet kimdir? Yakışıklı oyuncu Barış Arduç kimdir diye sorulmakta.

Çukur Arık kim? sorusu Çukur 4. sezon yeni bölüm fragmanının yayınlanması akabinde sorulurken, Çukur Arık Böke Erdenet kimdir? Yakışıklı oyuncu Barış Arduç kimdir diye sorulmakta. Çukur Arık kim sorusu yeni bölümlerde damgasını vuran en önemli soru olurken Çukur Arık hakkında kimdir Çukur Arık nerelidir Çukur Arık kaç yaşında ve Barış Arduç kimdir sorularının cevapları haberimizde



Eylül ayında başlaması planlanan Çukur 4. sezon da Çukur Arık Böke Erdenet kimdir - Diiye yeni dahil olan Barış Arduç kimdir? kaç yaşın da evli mi nereli gibi aramalarınızın cevabı haberimizde. 





ÇUKUR ARIK BÖKE BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?



Barış Arduç 9 Ekim 1987, İsviçre'de dünyaya geldi. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.



İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) , Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!




Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.



Barış Arduç Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı. Vikipedi



Doğum tarihi: 9 Ekim 1987 (32 yıl yaşında), İsviçre



Boy: 1,87 m



Eş: Gupse Özay (e. 2020)



Eğitim: Erciyes Üniversitesi​



Kardeşleri: Onur Arduç, Mert Arduç