Danla Bilic ve Aleyna Tilki'nin ifşa görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Twitter gündeminde tt olan sosyal medya fenomeninin görüntüleri olduğu iddia edildi.

Danla Bilic ve Aleyna Tilki'nin ifşa görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Twitter gündeminde tt olan sosyal medya fenomeninin görüntüleri olduğu iddia edildi. Peki Danla Bilic ifşa gerçek mi? Danla Bilic kimdir? Sevgilisi var mı? Nasıl ünlü oldu? Hadi gelin birlikte bakalım...





DANLA BİLİC KİMDİR? SEVGİLİSİ VAR MI



Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. 



Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. 



Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?


Instagramda yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Bilic, son dönemde yaptırdığı estetiklerle çok konuşuldu. Bildiğimiz kadarıyla fenomenin hayatında şu sıralar kimse yok...



DANLA BİLİC İFŞA NE?



Youtuber Danla Bilic, iddialara göre hacklendi ve fenomenin uygunsuz görüntüleri ortaya çıktı. Magagenıus adlı bir Instagram sayfasından Danla Bilic'in ifşası olduğu söylendi. Ancak görüntülerin yayınlandığı sitelere ceza verilecek.