1991 yılında girdiği Magic Box güzellik yarışmasında üçüncü olan daha sonra ise televizyonda sunuculuk hayatına adım atan Defne Samyeli'den hayatına dair samimi itiraflar geldi. Ana haber sunuculuğu ve köşe yazarlığı yapan, 1994 yılında çıkardığı "Tek Ba

1991 yılında girdiği Magic Box güzellik yarışmasında üçüncü olan daha sonra ise televizyonda sunuculuk hayatına adım atan Defne Samyeli'den hayatına dair samimi itiraflar geldi. Ana haber sunuculuğu ve köşe yazarlığı yapan, 1994 yılında çıkardığı "Tek Başına" adlı albümüyle müzik tutkusunu sürdüren Samyeli, iki kızının odağında yer aldığı hayatından bahsetti.



24 yaşındaki Deren ve 17 yaşındaki Derin'in annesi olan Samyeli, çocuk yapmanın kendisini değiştirdiğini söyledi. İpek Açar'ın sunucusu olduğu ve TRT Müzik'te yayınlanan bir programa katılan 48 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu anneliğin kendi tercihi olmadığını söyledi.


"Onlar bana annelik yapıyor"


24 yaşında anne olduğunu aktaran Samyeli, çocukların kendisini değiştirdiğini ve daha çok çocuk yapma arzuna teşvik ettiğini söyledi. Samyeli, kendi yaşında birinin yakın arkadaşlarından alacağı ne varsa kızlarının bunu sağladığını dile getirdi. Kızlarını, sırtını yaslayabileceği bir dost olarak gördüğünü belirten Samyeli, zaman zaman kendisine annelik yaptıklarını belirtti.


"Haber sunarken bile şarkı söylüyordum"


TRT Radyo Sınavlarına 6-7 yaşlarında girdiğini belirten Samyeli, TRT'ye girmek için ağladığını söyledi.  Güzel sunucu "Atatürk Ölmedi Yüreğimde Yaşıyor" şarkısıyla TRT İstanbul Çocuk Radyosu'na kabul edildiğini aktardı. Müziğin kendisi için bir tutku olduğunu belirten Samyeli, haber sunarken bile aralarda şarkı söylediğini dile getirdi.