Yakın zamanda, 68 hareketinin önderlerinden olduğunu ve Deniz Gezmiş’in emrinde olduğunu belirten Doğu Perinçek, MHP liderliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Haber Global’de bir TV programına katıldı.

Yakın zamanda, 68 hareketinin önderlerinden olduğunu ve Deniz Gezmiş’in emrinde olduğunu belirten Doğu Perinçek, MHP liderliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Haber Global’de bir TV programına katıldı. Katıldığı Mesele adlı programda, HDP’nin kapatılmasını desteklediğini belirtirken, MHP’ye de övgüler dizen Perinçek, CHP’yi sert bir şekilde eleştirdi ve “Terör örgütüyle masaya CHP mi oturdu, AKP oturdu" sözlerine Perinçek gülerek "CHP de onu destekledi. Siz o toplantıları destekliyordunuz CHP olarak. Biz Vatan Partisi olarak o toplantıları basıyorduk” dedi. 



‘MHP vatansever bir parti’


Perinçek ile CHP üzerinden sert bir tartışmaya giren Avukat Gamze Pamuk Ateşli, Perinçek’e “Bahçeli siyaseti bırakırsa MHP’nin başına da geçersiniz” dediğinde, Perinçek “MHP'nin başına geçmek şereftir. Ben MHP'nin başına geçmekle tehdit edilmem. MHP vatansever bir partidir. Türkiye'nin bütünlüğü için çalışıyor. ABD'ye karşı mücadele ediyor. Terörle mücadele ediyor. Onun için MHP'nin başında olmak suç değil. PKK'nın yanından bakarsanız, MHP'yi bir suç örgütü olarak görürsünüz. Bakın hep kendinizi ele veriyorsunuz” demişti.


Perinçek geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir TV programında, 1968 hareketinin gençlik lideri olduğunu söylemiş ve Mahir Çayan, Deniz Gezmiş gibi isimlerin o dönemde emrinde olduğunu söylemişti.