ABD'li ünlü aktör Dwayne Johnson'ın hediyesi sosyal medyada gündem oldu. Dwayne Johnson, eski dostu profesyonel güreş menajeri ve hakemi Harvey Wippleman'a bir lüks araç hediye etti.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!

ABD'li ünlü aktör Dwayne Johnson'ın hediyesi sosyal medyada gündem oldu. Dwayne Johnson, eski dostu profesyonel güreş menajeri ve hakemi Harvey Wippleman'a bir lüks araç hediye etti. The Rock lakabı ile bilinen Dwayne Johnson'ın bu hediyeyi neden adlığında dair nedeni ise şaşırttı. Bakın ünlü aktör bu hediyeyi neden almış?



Dünyanın en çok kazanan aktörü ilan edilen Dwayne Johnson, 2020'de 87,5 milyon dolar kazandı. Ünlü aktör bugünlere gelmesinde büyük payı olduğunu düşündüğü eski bir dostuna lüks bir araç hediye etti.


Dwayne Johnson, gençken ona yardım ettiği gerekçesiyle Bruno Lauer Harvey Wipplemana yeni yılda lüks bir araç hediye etti. Dwayne Johnson o anları Instagram hesabından paylaştı.  Dwayne Johnson'ın videoda, Burno'nun kendisine zamanında yaptığı iyilikleri anlattı. Ünlü oyuncu ayrıca eski dostunun, kendisinin ilk arabasını almasında da yardımcı olduğuna değindi.


Dwayne Johnson videoda "Hayatım (özellikle ergenlik yıllarım) çılgınca dönemeçlerle doluydu. Yine de Tanrı ve evren her zaman, gittiğim yolun yörüngesini değiştirecek birkaç kişiyi yoluma koymanın bir yöntemini bulmuştu. Hayat boyu arkadaşlarımdan biri olan Bruno Lauer'le tanışın, ben ‘Downtown Bruno' demeyi tercih ederim" dedi.


Ünlü aktör sözlerine şöyle devam etti;


"Annem ve ben Hawaii'den tahliye edilmiştik ve Tennessee eyaletinin Nashville şehrine babamla yaşamak üzere gönderilmiştim. Nashville'e indiğimde babamla yaşamayacağımı çabucak anladım. Bunun yerine Bruno adında bir adamla yaşayacağım söylendi. Bu serseri çocuğu yanına aldı ve ömür boyu arkadaş olduk. İronik biçimde yaklaşık 9 yıl sonra cebimde 7 dolarla güreş kariyerime başladım, yaşayacak yerim yoktu ve Bruno beni yanına aldı ve ayaklarımın üstünde durana kadar yanında kalmama izin verdi."