Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kullanımına sunulan e-Nabız hizmeti sayesinde vatandaşlar artık geçmişte olduğu gibi radyolojik görüntülerinin bir kopyasını almak veya uzun saatler boyunca kuyrukta beklemek zorunda kalmıyorlar. Sağlık Bakanlığı taraf

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kullanımına sunulan e-Nabız hizmeti sayesinde vatandaşlar artık geçmişte olduğu gibi radyolojik görüntülerinin bir kopyasını almak veya uzun saatler boyunca kuyrukta beklemek zorunda kalmıyorlar. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen e-Nabız sistemi sayesinde hastaneye adım attığınız andan itibaren yapılan tüm işlemler, verilen ilaçlar, reçeteleriniz ve vücudunuzda yapılan ultrason hariç tüm görüntülemelere e-Nabız sisteminden ulaşabiliyorsunuz.

e-Nabız sistemine giriş için aile hekimlerinizden ilk giriş için şifre talep edebileceğiniz gibi aynı zamanda e-Devlet şifreniz ile e-Nabız sistemine giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan hemen sonra karşınıza ilaç raporlarınız dahil tüm sağlık verileriniz sayfa sayfa açılacak ve daha önce size yapılan tüm sağlık taramalarına dair neredeyse tüm sağlık verilerinize ulaşabileceksiniz.

Grip Aşısı Sorgulama


e-Nabız GİRİŞ İÇİN TIKLA

e-Nabız üzerinden karşınıza çıkan sayfada grip aşısı alıp alamayacağınız ile ilgili bir bölüm açılacaktır. İnfluenza adı altında olan bölüm eğer ki kırmızı yanıyorsa bu durumda grip aşısı alabilirsiniz. Riskli olup olmadığınız açılan ekranda ilk bölümde karşınıza çıkacaktır.

Eğer ki grip aşısı olabileceğiniz sistem üzerinde belirtilmiyorsa ücretli olarak bile grip aşısı olamazsınız.