Ebru Akel’le Kadın İsterse 4 Mart Perşembe 14. Bölüm İzle.

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
Ebru Akel’le Kadın İsterse 4 Mart Perşembe 14. Bölüm İzle... Ebru Akel’le Kadın İsterse Son Bölüm İzle her yerde aranmaya başladı. Uzun bir süredir Show TV ekranlarında sabah programı sunan Ebru Akel, yeni programı Kadın İsterse ile ekranlara geri döndü. Daha önce Kendine İyi Bak adlı programı olan Ebru Akel bu kez de Kadın İsterse ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Kadın İsterse yeni bölümlerinde kadınların hayatına dokunan Ebru Akel birbirinden ünlü konuklarını da stüdyoda ağırlıyor.



Akel, Kadın İsterse programında hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirenleri, pes etmeyenleri ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyenleri ağırlayacak. Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşturuyor.

Ünlü konuklarıyla da sıcak bir sohbet gerçekleştiren Ebru Akel sabahlara neşe katıyor. Ebru Akel’le Kadın İsterse 14.Bölüm 4 Mart Perşembe saat 08:30’dan itibaren ekranlara geliyor.

Ebru Akel’le Kadın İsterse 14. bölüm izle


Spordan, astrolojiye, ikili ilişkilerden, psikolojiye birçok konuya değinilen Ebru Akel’le Kadın İsterse programı hafta içi her gün Show TV'de izleyici karşısına çıkıyor.

Ebru Akel’le Kadın İsterse 4 Mart konukları ise henüz belli olmadı açıklanır açıklanmaz haberimizde bulabileceksiniz.