En Şık Benim TV8 ekranlarında yer alacak olan moda programı olup, geçtiğimiz günlerde tanıtımının yayınlanması akabinde ne zaman başlayacak? sorusu ile karşımıza çıktı. Acu Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan En Şık Benim Tv yay

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!

En Şık Benim TV8 ekranlarında yer alacak olan moda programı olup, geçtiğimiz günlerde tanıtımının yayınlanması akabinde ne zaman başlayacak? sorusu ile karşımıza çıktı. Acu Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan En Şık Benim Tv yayın tarihi belli oldu.  Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın sunuculuğunu üstlendiği En Şık Benim 7 Eylül (bugün) tv8 ekranlarında akşamüstü kuşağında yer alacak. 



Yeni sezonun başladığı şu günlerde her kanal da her sezon dizisi ya başladı ya da başlayacak. İşte tv8 yeni sezonda da bomba gibi bir program ile bizlerle olacak. TV8 akşamüstü kuşağında karşımıza çıkacak olan En Şık Benim yarışması ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı tarafından sunulacak. Yarışmaları konusunda çığır açan TV8 ekranları En Şık Benim ile adeta modaya doyacak. Şu sıralar merak edilen diğer bir soru da En Şık Benim başvuruları nereden ve nasıl olacak? sorusu olmakta iken sizler için En Şık benm formatı ve En Şık Benim başvurularını ele alacağız. 



EN ŞIK BENİM YARIŞMASININ FORMATI NE



Hafta içi hergün TV8 ekranlarında yer alacak olan ve saat olarak  da 16.10 olarak açıklanan En Şık Benm yarışması formatı diğer moda yarışmalarının formatı ile neredeyse eş değer. Şimdilik akşam üstü kuşağında TV8 e ne kazandırır bilemeyiz. Ancak belirlenen konseptler kapsamında giyinecek olan yarışmacılar gerek saçı başı gerekse de uyumu ile birinci olmak adına yarışacak. 





EN ŞIK BENİM BAŞVURU FORMU



Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın  SUNUMU İLE BAŞLAYACAK OLAN En Şık Benim yarışması  yayın tarihi belli oldu. Hal böyle olunca En Şık Benim ne zaman başlayacak? TV8  saat kaçta yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...





En Şık Benim  TV8 saat kaçta yayınlanacak çok merak ediliyor. TV8'nin yeni gündüz kuşağı programı En Şık Benim programı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yapımcılığını Talya Prodiksiyon ’nın üstlendiği Raşit Bağzıbağlı sunacağı programda belirlenen konseptlerde modayarışmaları düzenlenecek. 



En Şık Benim programı 7 Eylül  Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün  16,10’da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Konseptlere en uygun giyinenin seçileceğ yarışma programına başvuru En Şık Benim başvuru formu aramaları şimdiden başlamışken TV8 resmi internet sayfasından En Şık Benim başvuru formunu doldurabilirsiniz. 



Raşit Bağzıbağlı’nın sunumu ile türkiye ve dünyanın da her köşesinden gelen ve binlerce kişi arasından yarışmaya hak kazanan yarışmacılar haftanın 5 günü yani hFTA içi boyunca adeta en şık olmak içi yarışacak. Kendileri için özel olarak hazırlanan mağazada zamana karşı yarışacak olan yarışmacılar, kısıtlı sürede en şık kombini yapmaya çalışacaklar.



Tek sunucu tk jüri olan Raşit Bağzıbağlı, Alışveriş sonunda oluşturulan konseptleri yorumlayarak yarışmacıları puanlayacak.



EN ŞIK BENİM ÖDÜLÜ NE?



Raşit Bağzıbağlı’nın puan verirken ince eleyip sık dokuyacağı ve yorumlarıyla gündem yaratacağı “En Şık Benim”de her ayın birinci olan yarışmacısı 50 bin lira değerindeki büyük ödülün de sahibi olacak…





EN ŞIK BENİM JÜRİ ÜYELERİ KİMLER



TV8 ekranlarında bu akşam 16.10 da başlayacak olan En Şık Benim jüri üyeleri kimler sorunun yanıtı verilmese de Raşit Bağzıbağlı'nın hem sunuculuğunu yapacağı hem de sivridilini kullanarak eşeştirip yorumlar yapacağı gözler önüne çıkıyor. 





RAŞİT BAĞZIBAĞLI KİMDİR



İlk yakışıklılığı ile karşımız çıkan Raşit Bağzıbağlı 1985 yılı Londra doğumlu olup, ilk kariyerine 21 yaşında başlamıştır. Daha öncede bir çok moda programında karşımıza çıkan Raşit Bağzıbağlı 2016 yılında Fox TV’de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli moda programında jüri koltuğuna oturdu. 2 sezon süren programda 220 bölum boyunca izleyenlere moda tüyoları verdi. Hazır giyim markası RASHID ve Couture'un yanına 2017 yılında gelinlik koleksiyonu da ekledi.