Bu nedenle oyun oynamaktan hoşlanan insanların büyük bir kısmı bu platform üzerinden bazı ücretsiz ya da paralı oyunları indirerek hayatlarına renk attıklarını ifade ederler. Epic Games her hafta ve her yıl bazı zamanlarda ücretsiz oyunlar yayınlayarak k

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları
Bu nedenle oyun oynamaktan hoşlanan insanların büyük bir kısmı bu platform üzerinden bazı ücretsiz ya da paralı oyunları indirerek hayatlarına renk attıklarını ifade ederler. Epic Games her hafta ve her yıl bazı zamanlarda ücretsiz oyunlar yayınlayarak kullanıcılarını fazlasıyla mutlu ederler. Son zamanlarda da Epic Games tarafından yayınlanan oyunlar oldukça merak edilmiş ve oyuncular tarafından da fazlasıyla ilgi görmüştür.

Bu oyunlardan faydalanmak istiyorsanız telefonunuzda Epic Games olması gerekmektedir. Aksi takdirde maalesef mümkün olmayacaktır. Bazı insanlar bu platform üzerinden ücretsiz oyun oynanamayacağını düşünsene Epic Games bazı dönemlerde oldukça eğlenceli ve sevilen oyunları ücretsiz olarak yayınlamaktadır.

Hatta bazı zamanlarda eskiden ücretli olan oyunlarda ücretsiz bir şekilde yayınlanarak kullanıcıları ile paylaşılmıştır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız; Epic Games indirebilirsiniz. Bu sayede bütün oyunları anında görüntüleyebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Bu sayede geçtiğimiz yıllarda da Epic game tarafından yayınlanan oyunların büyük bir kısmı fazlası ilgi görmüş ve kullanıcıların da oldukça hoşuna gitmiştir. Hal böyle olunca birçok kişi Epic Games tarafından yayınlanacak yeni oyunları ve 2021'de hangi oyunların ücretsiz olarak bizimle olacağını fazlasıyla merak etmeye başlamıştır.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar


Epic Games ücretsiz oyunlar başladı son zamanlarda sıklıkla arasında eve merak edilmeye devam etmektedir. Epic Games 2021 yılının başından sonra ücretsiz olarak vereceği oyunları teker teker yayınlamaya başlamış ve oyun oynayan kullanıcıların büyük bir kısmının da gönlünü kazanmayı başarmıştır. Epic Games daha öncelerde yayınladı çeşitli ücretsiz oyunlar sayesinde birçok kişi tarafından ilgi görmüş ve ününe ün katmıştır.

Şimdilerde de çeşitli oyunların yayınlayarak birçok kişiyle paylaşmaya ve kendine yeni kullanıcılar kazanmaya da devam etmektedir. Eğer siz de Epic game kullanıcılarından biriyseniz; ücretsiz oyunlarını düzenli takip etmenizde ve indirerek keyifli vakit geçirmenizi de büyük fayda olacaktır. Epic Games Kuzey Caroline tarafında kurulmuş oldukça ünlü bir oyun yapım şirketlerinden bir tanesi olmuştur. 1991 yılından beri kullanılan Epic Games Store herkes tarafından fazlasıyla rağbet görmeye de devam etmektedir.

Epic Games Ne Zaman Ücretsiz Oyun Veriyor


 Epic Games ne zaman ücretsiz oyun veriyor sorusu da herkes tarafından sıklıkla merak edilmeye devam etmektedir. Epic Games üzerinden her haftada bir kez olmak üzere ücretsiz oyun alma şansı elde edebilir ve keyifli vakit geçirme şansı elde bulabilirsiniz.

Birçok kullanıcı sitede yer alan oyunlarının ücretli olmasından kaynaklandığı için almadığını her fırsatta belli etmeye devam etmektedir. Ancak bu oyunların büyük bir kısmını zaman zaman ücretsiz olarak almanız ve oynamanız mümkün olacaktır. Bu nedenle siteyi düzenli olarak takip etmenizde ve hangi oyunların ücretsiz olduğunu bilmeniz de sizin için bir artı olacaktır.

Epic Games Ücretsiz Oyunları Neler?


Epic Games ücretsiz oyunları neler? Başlığı birçok kullanıcı tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. 2021 yılının Mart ayına özel olarak belirlenen ücretsiz oyun ise şu şekilde paylaşılmıştır;

  • Sunsless Sea oyununu 4 Mart tarihine kadar indirebilir ve ücretsiz bir şekilde oynama şansı elde edebilirsiniz.


4 Mart ve 11 Mart tarihi arasında ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun ise Epic Games kullanıcıları tarafından fazlasıyla sevilen;

  • Wargame oyunu olarak kullanıcılarla paylaşılmıştır