Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41. Komando Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni’nde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41. Komando Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni’nde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çorlu ilçesindeki 105. Topçu Alay Komutanlığında gerçekleştirilen törende açıklama yapan Erdoğan, Türkiye'ye göz dikenlerin karşılarında komandoları bulacağını belirtti. Saray İlçe Garnizon Komutanı Topçu Albay Süleyman Akbay'a sancağı teslim eden Erdoğan, sancağın sonra gelecek  komutana şerefli bir şekilde teslim edileceğini kaydetti.



Böyle bir ordunun başkomutanı olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye göz dikenlerin acı verici sonunun komandoların elinden geleceğini belirtti. Erdoğan, komandoların her zaman düşmanın gözünü korkutan neferleri olduğunu söyledi.

Askerlikte sancağın manasının bir hayli büyük olduğunu aktaran Erdoğan, son asker toprağa düşmeden bir birliğin sancağının yere düşmediğini söyledi. Türk ordusunun bin yıldır büyük destanlar yazdığını aktaran Erdoğan, komandoların, Türk milletinin her daim göz bebeği olduğundan bahsetti.