ATV ekranlarının akşamüstü kuşağı reality programı olarak bizlerle birlikte olan Esra Erol izle her gün yeni bölümü nü bizlere tanıtmakta . ATV yayın akışında çok merakla araştırılan Esra Erol'da programında bugün yaşananlar çok merakla araştırılırken, G

ATV ekranlarının akşamüstü kuşağı reality programı olarak bizlerle birlikte olan Esra Erol izle her gün yeni bölümü nü bizlere tanıtmakta . ATV yayın akışında çok merakla araştırılan Esra Erol'da programında bugün yaşananlar çok merakla araştırılırken, Geçtiğimiz günlerde Ceylan'ın yeni evine kavuşması sonrasında İslam ve Bahar'ın karşılıklı olarak konuşması Esra Erol son bölüm İzle sine damgasını vurmuştu. Peki Esra Erol 25 Şubat 2021 izle de neler oldu oradan oraya savrulan Hayatlar ilişkiler gibi detayların işlendiği Esra Erol'da programını izlemek için İster YouTube Esra Erol kanalından İster Atv YouTube kanalından izleyebilirsiniz

Esra Erol kendi alanında ekranların en tecrübeli isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Uzun yıllardan bu yana ATV ekranlarından seyircisine seslenmektedir. Son format değişimini ile birlikte kayıpları bulan ve feryatları dindiren ünlü isim, içerikleri ile oldukça beğenilmektedir.

Programın yayınlanan son bölümünde yine taşlar yerinden oynamıştır. Özellikle yayına bağlananlar tarafından açıklanan konular izleyenlerin hayrete düşmesine neden olmuştur. Canlı yayında karşı karşıya gelen isimlerin birbirileri hakkında sarf ettiği sözler de bu zamana kadar bilinenlerin gerçek olmadığını kanıtlamıştır.

Esra Erol'da Canlı Yayını Ne Zaman


Hafta içi her gün yayınlanan programda tansiyon anlık olarak değişmektedir. Bu neden yüzünden seyircilerin içerikleri takip edebilmesi için Esra Erol'da canlı yayınını kaçırmamaları önerilmektedir. Canlı yayın ATV ekranlarından izlenebilmektedir. Net yayın saati ise 16:20 ile başlayarak ana haber bültenine kadar devam etmektedir.

Yayın saatinde televizyon erişimi olmayan izleyiciler için de alternatif takip önerileri sunulmaktadır. Siz de bu grupta yer alanlardan biri iseniz yayını mobil cihazlarınız, bilgisayarlarınız üzerinden takip edebilirsiniz. ATV, resmi internet sitesinden mobil cihazlara da uygun olan canlı yayın olanakları kullandırmaktadır. İnternet üzerinden canlı yayını takip edebilmek için siteye üye olmanıza da gerek bulunmamaktadır.

Esra Erol'da Son Bölüm


İzleyiciyi ekranlara kilitleyen Esra Erol'da son bölümü izleyemeyenler şimdiden araştırmalara başlamışlardır. Haberimizde son bölümün yanı sıra kaçırmış olduğunuz diğer bölümleri nasıl izleyebileceğinizi de sizler için paylaştık.

Esra Erol'da programı sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Hatta yayına katılmak isteyenler başvurularını bu alanlardan güvenilir bir şekilde yapabilmektedir. Aynı şekilde kaçırılmış olan bölümleri ve kesitleri sosyal medyadan temin edebilmek de mümkündür. Yayın sona erdiğinde ilgili içerikler Esra Erol'da resmi Youtube hesabına yüklenmektedir. Yüklenen bölümleri bildirim almak isteyenlerin hesaba ücretsiz olarak üye olmaları yeterli olacaktır. Bölümleri kesintisiz olarak seyretmek isteyenlerin ATV resmi internet sitesi üzerinden hareket etmesi de mümkündür. İki platformda da bölümler yüksek görüntü kalitesi ile verilmektedir.

Esra Erol'da 25 Şubat Neler Oldu?


Esra Erol'da son bölümü yeni konu ve konuklarla başlamıştır. Kayıp kızlarını arayanlara öncelik tanıyan programda sonucun kısa süre içerisinde elde edilmesi beklenmektedir. Siz de yeni bölümlerde sonuçların ne olacağını yayınları takip ederek görebilirsiniz. Program içerisinde yıllardan bu yana görüşmemiş olan anne oğul buluşması da gerçekleşmiştir.

Programda en çok merak edilen konulardan bir diğeri de Aytaç ve karısı Büşra’dır. 7 aydır ortada olmayan Büşra, Aytaç’ın yakın arkadaşlarından birine kaçmıştır. Çocuğun da kaçtığı adamdan olduğunun altını çizmektedir. Canlı yayında 7 aydan bu yana ilk kez karşı karşıya gelen ikili arasında gergin anlar yaşanmıştır. Esra Erol aracı olarak ikilinin anlaşmalı olarak boşanmaları yönünde elinden gelen tüm yardımı yapacağını vurgulamıştır.

Esra Erol'da Yeni Bölümü


Son bölümün oldukça heyecanlı bir şekilde sona ermesinden sonra yeni bölüm merakları oluşmuştur. Esra Erol, yayın saati sona erdiği için programını bitirmek zorunda kalmıştır. Esra Erol'da yeni bölümü yarın kaldığı yerden devam edecektir. Yeni bölümü canlı olarak seyretmek isteyenlerin 16:20’de ATV ekranlarının başına gelmesi gerekmektedir.

Yeni bölümde bugün yarım kalan konuların tamamının işlenmesi beklenmektedir. Ayrıca programda görevli olanlar konuları araştırmaya ve ilgili röportajları yapmaya devam etmektedir. Siz de yeni bölümü açtığınızda böylelikle gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Yeni bölüm anlatıldığı şekilde ATV resmi internet sitesinin canlı yayın kısmından da kesintisiz olarak seyredilebilecektir.