Evde ayakkabı filesi paketleme işi nedir, nasıl yapılır? Ek gelir elde etmek istiyorsanız evde paketleme işi yapabilirsiniz. Evde paketleme işi, evden çalışabileceğiniz ve aynı zamanda çok yorulmayacağınız bir iştir.

Evde ayakkabı filesi paketleme işi nedir, nasıl yapılır? Ek gelir elde etmek istiyorsanız evde paketleme işi yapabilirsiniz. Evde paketleme işi, evden çalışabileceğiniz ve aynı zamanda çok yorulmayacağınız bir iştir. Paketleme işlerinde, yaptığınız paketleme başına ücret alırsınız. Böylece siz ne kadar yaparsanız o kadar kazanacaksınız demektir. Evde ayakkabı filesi paketleme size iyi bir gelir kazandıracak ve kolaylıkla yapacağınız bir iştir. Aşağıda sizinle evde ayakkabı filesi paketleme işini nasıl yapacağınızı anlattık. Evde paketleme işi ile en az ne kadar kazanacağınızı merak ediyorsanız, bu yazının devamını okuyabilirsiniz.



Evde Ayakkabı Yıkama Filesi Paketleme İşi



Ayakkabı yıkama filesi artık oldukça çok kullandığımız bir üründür. Bu file yardımıyla ayakkabılarımızı kolaylıkla yıkayabiliriz. Ayakkabı yıkama filesi, aparatları sayesinde çamaşır makinesinin kapağına takılır ve yıkanacak ayakkabı fermuarlı olan file kısmın içerisinde konulur. Böylece hem ayakkabılarımızı diğer çamaşırlarla teması olmadan yıkamış oluruz. Ayakkabı yıkama filesi üretiminde kullanılan malzemeler özel olup çamaşır makinesine veya ayakkabıya herhangi bir zarar vermez. Ayakkabı yıkama filesini ev araç gereçleri satan yerlerde bulabilirsiniz. Ayakkabı yıkama filesi üretildikten sonra paketleme işinin daha hızlı gerçekleşmesi için firmalar evde paketleme işi sağlayan şirket veya kişilerle çalışır. Siz de kolay bir şekilde para kazanmak istiyorsanız evde ayakkabı filesi paketleme işi yapabilirsiniz.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Evde Ayakkabı Yıkama Filesi Paketleme Nasıl Yapılır?



Evde ayakkabı yıkama filesi paketleme yapacaksınız, tüm paketleme için gerekli malzemeler adresinize teslim edilecektir. Burada, ayakkabı filesi paketleme işinin nasıl yapılacağı size ayrıntılı bir şekilde anlatılacak ve örnek model getirilecektir. Öncelikle, ayakkabı yıkama fileleri farklı boyutta ve renkte olabilecekleri için, bu modelleri tek tek ayırmanız gerekir. Bu ayırma işlemini yaparken, filelerin bir hata veya kusuru var mı kontrol etmeniz gerekir. Yırtık veya delik, fermuarı bozuk olan fileleri ayrı kolileyerek, firmaya iadeye etmeniz gerekir. Tüm kontrolleri yaptıktan sonra, bu filelerin bez kısımlarına lastik geçirmeniz gerekir. Bu lastikler sayesinde file makinenin kapağına tutturulur. Bu yüzden bu işlemi dikkatli yapmanız gerekir. İki tarafına da lastik geçirilmiş ayakkabı yıkama filesinde herhangi bir sorun olmaması durumunda, bu fileleri verilen poşetlere yerleştirip ağzını sıkıca kapatmanız ve verilen kolilere düzgünce yerleştirmeniz gerekir. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey, yaptığınız fileleri karıştırmadan kolilemektir. Aynı renkte olan ayakkabı yıkama fileleri aynı koli içerisine koyup, paketlemelisiniz.



Evde Ayakkabı Yıkama Filesi Paketleyerek Ne Kadar Kazanabilirim?



Bu işten ne kadar kazanacağınız çalışacağınız firmaya göre değişir. Genel olarak firmalar, evde paketleme yapmak isteyen kişilere haftalık olarak iş verir. Bu ürünlerin istenilen şekilde paketlenmesi durumunda yaklaşık olarak haftada 500 TL kazanabilirsiniz. Eliniz alıştığında, daha hızlı yapmaya başladığınızda kazanacağınız tutarda artacaktır. Hiç geliriniz yoksa bile, sadece evde ayakkabı yıkama filesi paketleyerek en az 2000 TL para kazanabilirsiniz. Evde ayakkabı filesi paketleme işi yapmak istiyorsanız bölgenizde bu iş için çalışan arayan bir şirket bulmanız ve bu şirketin iletişim adresine bilgilerinizi göndererek başvuru yapmanız gerekir. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda, firma sizinle iletişime geçecek ve adres bilgilerinizi alarak ilk teslimatı yapacaktır.



Yukarıda sizinle evde ayakkabı filesi paketleme işi nasıl yapılır ve bu paketleme işinden ne kadar kazanılır ondan bahsettik. Bir ayda 2000 TL kazanarak, aile ekonomisine büyük katkıda bulunabilirsiniz. Siz, paketleme işi aldığınız zaman, firma size belirli bir süre verir ve bu sürenin sonunda yaptığınız kolileri adresinizden teslim alır. Böylece, malzeme almak veya götürmek için bir yere gitmek gibi bir sorumluluk size verilmez. Bu teslimat sırasında kazandığınız tutar da size verilir. Kısaca, işinizi teslim ettiğiniz zaman hemen paranızı alırsınız.