Evde doğum günü paketleme işinden ne kadar kazanırım? Evde paketleme yaparak para kazanmak en çok tercih edilen işlerden biridir. Düzenli olarak evde paketleme işi yaptığınız zaman iyi bir gelir elde edebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Evde doğum günü paketleme işinden ne kadar kazanırım? Evde paketleme yaparak para kazanmak en çok tercih edilen işlerden biridir. Düzenli olarak evde paketleme işi yaptığınız zaman iyi bir gelir elde edebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Doğum günün mumu paketleme işi de kolaylıkla yapabileceğiniz ve iyi bir gelir elde edebileceğiniz paketleme işidir. Oldukça da eğlenceli olan bu işe eliniz alışması durumunda oldukça yüksek meblağlar kazanabilirsiniz. Bu yazımızda evde doğum günü mumu paketleme işi nasıl yapıldığı hakkında bilgi verdik. 



Evde Doğum Günü Mumu Paketleme İşi 



Doğum günü mumları her ne kadar basit bir şey olarak görülse de her doğum günü veya özel günün olmazsa olmasıdır. Doğum günü pastalarını renklendiren ve ışıklandıran şeyler mumlardır. Bu mumlarla dilek diler ve yeni yıldan bir umut bekleriz. Rengarenk olan bu mumları hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Bu mumlar, fabrikalarda üretildikten sonra şirketlere teslim edilir. Şirketlere karışık halde gönderilen bu mumlar paketlenmesi için bazı firma veya kişilerle anlaşır. Siz de evinizden çalışarak gelir kazanmak istiyorsanız, evde doğum günü mumu paketleme işi yapabilirsiniz. 



Doğum Günü Mumu Paketlemesi Nasıl Yapılır?



Doğum günü mumu paketleme işi, en basit paketleme işlerinden biridir. Öncelikle, siz evde doğum günü mumu paketleme işi yapacaksınız, firma gerekli olacak koli bandına kadar tüm malzemelerle birlikte mumları adresinize teslim edecektir. Mum paketlemesinde herhangi bir özel yapılması gereken bir durum olmadığı için, paketleme işlemini nasıl olacağını görebilmeniz için bir adet örnek paketlenmiş mum vereceklerdir. Paketleme yapmadan önce mumları renklerine göre ayırmanız gerekir. Bu ayırma işlemini gerçekleştirirken, mumları ve iplerini kontrol etmeniz gerekir. Herhangi bir kırık, çatlak veya kopukluk varsa, bunu başka bir yere ayırıp kolileyip firmaya gerçeklerini belirterek iade etmeniz gerekir. Sağlam mumları belirledikten sonra paketleme işine geçebilirsiniz. Bir paket içerisinde 10 mum olması gerekir. Mumları düzenli bir şekilde yerleştirdikten sonra zımba ile paketlerin ağzını zımbalamanız ve kolilere yerleştirmeniz gerekir. Bazı mum paketlemelerinde, mumları pastaya yerleştirmek için gerekli aparatları da bu paketleme içerisine yerleştirmeniz istenebilir. Böylece mumlara uyumlu renklerde bu aparatların da sağlamlarını paket içerisine yerleştirmeniz gerekir.



Evde Doğum Günü Mumu Paketleme İşinden Ne Kadar Kazanırım?



Doğum günü mumu paketleme işi ile bir hafta içerisinde 500 ile 700 TL arasında bir ücret kazanabilirsiniz. Burada verilen işlerde genellikle bir hafta gibi bir süre tanınır. Bu bir hafta içerisinde yaptığınız paketlemelerin ücretini alırsınız. Ne kadar çok mum paketleyebilirseniz, o kadar çok kazanabilirsiniz. Böylece, düzenli ve hızlı bir şekilde bu işi yapmanız durumunda bir ay içerisinde yaklaşık olarak 3000 TL kazanabilme imkanınız vardır. 

 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Evde Doğum Günü Mumu Paketleme İşi Başvurusu 



Evde doğum günü mumu paketleme işi yapabilmek için, bulunduğunuz ilde bu işi yapan bir şirket olması gerekir. Bu şirket, paketleme için çalışan arıyorsa başvuru yapabilirsiniz. Başvurular genellikle şirketlerin kendilerine ait olan e-posta adresine yapılır. Göndereceğiniz e-postada isminizi, ikamet ettiğiniz il-ilçeyi, yaşınızı, kiminle yapacağınızı ve ne kadar paketleme yapacağınızı belirtmeniz gerekir. Başvurunuz şirket tarafından değerlendirildikten sonra olumlu veya olumsuz size geri dönüş yapacaktır.



Yukarıda sizinle doğum günü mumu paketleme işini nasıl yapabileceğinizden bahsettik. Oldukça kolay bir iş olup, hızlı yapmanız durumunda bir ayda asgari ücretten bile daha fazla para kazanabilmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken, mumların sağlamlarını ayırmak ve paketlemek. Siz paketlemeyi yaparken kullanacağınız maket bıçağına kadar tüm malzemeler firma tarafından verilir. Kolilerde yine aynı şekilde firma tarafından adresinizden alınır. Sizin kolileri taşıma gibi bir göreviniz yoktur.