Evde kupa paketleme işi nasıl yapılır? Kupa bardak paketleme işinden ne kadar kazanabilirim? Birçok kişi, özellikle de ev hanımları, ailelerine destek olmak amaçlı ek iş aramaktadır. En çok talep görülen ve araştırılan ek işlerden biri de evde paketlemed

Evde kupa paketleme işi nasıl yapılır? Kupa bardak paketleme işinden ne kadar kazanabilirim? Birçok kişi, özellikle de ev hanımları, ailelerine destek olmak amaçlı ek iş aramaktadır. En çok talep görülen ve araştırılan ek işlerden biri de evde paketlemedir. Hemen hemen her kullandığımız şeyin paketleme işi yapılmaktadır. Günlük hayatımızda en çok karşılaştığımız ve kullandığımız bir ürün olan bardak kupaların da paketlemesini yapacak kişiler aranmaktadır. Bu yazımızda sizinle evde kupa bardak paketleme işini, nasıl yapılacağını ve ne kadar kazanabileceğinizi paylaştık.



Evde Kupa Paketleme İşi



Bildiğimiz, üzere kupalar hemen hemen hayatımızın her yerindedir. Binlerce desen, model ve renkte üretilen bu kupaları kimi zaman kendimiz kimi zaman da sevdiklerimize hediye almak için alıyoruz. Bu kupalar üretildikten sonra, renklerine ve modellerine göre ayrı ayrı paketlenir ve öyle satışa çıkarılır. Kupaların baskı aşamasından sonra paketlenmesi gerekir. Firmalarda bu işi yapmak için evde paketleme yapabilecek kişilere ihtiyaç duymaktadır. Böylece, ek gelir elde etmek isteyenler veya aile ekonomisine katkı sağlamak isteyenler evde kupa paketleyebilirler.

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları


Evde Kupa Paketleme İşi Nasıl Yapılır?



Paketleme işi teslim aldığınızda genellikle bir hata süre verilir. Bu bir haftada verilen işi bitirmeniz gerekir. Evde kupa paketleme işi yapmak için bir firmayla anlaştığınız zaman, firma sahibi paketleme yapmanız gereken tüm kupaları adresinize teslim edecektir. İlgili bir kişi, bu paketleme işini nasıl yapacağınızı size uygulamalı olarak gösterebilir. Ayrıca, paketleme işinde kullanacağınız bant, temizleme bezi dahil olmak üzere tüm malzemeler firma tarafından temin edilecektir. Paketleme işinde ilk yapmanız gereken şey, kupa bardakları renklerine, desenlerine veya modellerine göre ayırmanız gerekir. Ayırma işlemi yaparken, tüm kupaların sağlam olması gerekir. Kırılmış çatlamış, yamuk veya çıkmış desenli kupa bardaklar varsa bunları paketleme yapmadan, direkt olarak firmaya geri iade etmeniz gerekir. Daha sonra sağlam kupa bardakları temizlemeniz ve firmanın amblemini veya kartvizitini iple bardakların kulplarına bağlamanız gerekir. Bu işlemleri bitirdikten sonra firmanın istediği gibi paketleme işlemini yapmalısınız. Tüm bardakları kendi kutularına yerleştirip, sıkıca bantlamanız gerekir. Daha sonra bu küçük kutuları firmanın verdiği kolilere, bardakları karıştırmadan yerleştirmeniz istenir. Kolilerin üzerine de hangi renk veya desende kupa bardak koyduğunuzu da yazmanız gerekir. Paketleme işi bittiğinde, ilgili kişiler adresinizden kupaları teslim alacak ve size anında ödeme yapacaktır. Paketleme yapmaya uygun olmayan bardakları da sayısı ve gerekçelerini belirterek teslim etmeniz gerekir.



Evde Kupa Paketleme ile Ne Kadar Kazanılır?



Evde kupa paketleme işi, kolaylıkla yapabileceğiniz bir iştir. Elinizin alışması ve hızlanmanız durumunda daha fazla bardak paketleyerek daha çok kazanabilmeniz mümkün. Kupa paketleme işinde, aldığınız iş firmaya göre değişir. Paketleyeceğiniz bir kupa bardak için alacağınız ücret size az gelebilir. Genellikle paketleme başına 25 ile 30 kuruş arasında değişen bir tutar alırsınız. Fakat, firma da size paketleme yapmanız için yaklaşık olarak 2000 adet kupa bardak getirir. Böylece bir hafta içerisinde en az 500 TL kazanabilme imkanınız vardır. Bir ay boyunca düzenli yapmanız durumunda da kazanacağınız tutar en az 2000 TL olacaktır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi daha çok kupa yapmanız durumunda, daha çok kazanabilir ve gelirinizi kupa paketleme işi yaparak yükseltebilirsiniz.



Yukarıda sizinle kupa bardak paketleme işinden bahsettik. Evde kupa paketleme işi yaparak ayda en az 2000 TL kazanabilirsiniz. Siz de böyle bir gelir elde etmek istiyorsanız, bulunduğunuz bölgede evde paketleme işi ilanı veren firmalara başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer, firma için uygunsanız, hemen başvurunuzu onaylayacaklardır ve böylece hemen paketleme işine başlayabilirsiniz.