Telefon şarj kablosu evde paketleme işi ile ne kadar kazanabilirim? Ek iş aramak, gelir sahibi olmak için evde paketleme yapabilirsiniz. Artık şirketler ürünlerinin daha hızlı hazırlanması ve satışa hazır olması için evde paketleme yapacak firma ve kişil

Telefon şarj kablosu evde paketleme işi ile ne kadar kazanabilirim? Ek iş aramak, gelir sahibi olmak için evde paketleme yapabilirsiniz. Artık şirketler ürünlerinin daha hızlı hazırlanması ve satışa hazır olması için evde paketleme yapacak firma ve kişiler aramaktadır. Olmazsa olmazımız olan telefonlarımıza gerekli olan telefon şarj kabloları için de paketleme işi yapılmaktadır. Şarj kabloları oldukça satılan bir üründür. Bu yüzden de üretimi sürekli olarak yapılmaktadır. Böylece, bu ürünlerin paketlenmesinin de hızlı bir şekilde yapılması satıcılar için oldukça önemlidir. Sadece paketleme değil, aynı zamanda bu ürünün çalışıp çalışmadığını da kontrol edeceksiniz. Aşağıda sizinle evde telefon şarj kablosu paketleme işi hakkında bilgi verdik. Bu paketleme işinden ne kadar para kazanabileceğinizi merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.



Evde Telefon Şarj Kablosu Paketleme İşi



Telefon şarj kabloları, artık yanımızdan ayırmadığımız, çantalarımızda cebimizde hep olan bir üründür. Bu yüzden de oldukça çabuk bozulmakta veya kırılmaktadır. Buna göre de telefon şarj kablosu üretimi de düzenli olarak yapılmaktadır. Her telefon için üretilen telefon şarjı farklıdır. Telefon şarj kabloları üretildiğinde genel olarak denenmeden satış yapacak olan şirketlere gönderilir. Şirketlerde bu ürünlerin denenmesi, seri numaralarının yapıştırılması ve paketlenmesi için firma veya kişilerle anlaşırlar. Siz de ek gelir elde etmek istiyorsanız, bu şirketlerle iletişime geçebilir, başvuru yapabilir ve evde telefon şarj kablosu paketleyerek para kazanabilirsiniz.



Evde Telefon Şarj Kablosu Paketleme Nasıl Yapılır?



Evde telefon şarj kablosu paketleme işi için gerekli malzemelerin hepsi şirket tarafından size teslim edilecektir. Buna ek olarak, bu paketlerin nasıl hazırlanacağı da ilgili kişiler tarafından size gösterilecektir. Telefon şarj kablosu paketleme yapıyorsanız, öncelikle getirilen şarj kablolarını boyutlarına göre ayırmanız gerekir. Kısa, orta ve uzun olmak üzere üç ayrı boyda ayırmalısınız. Daha sonra, bu şarj aletlerinin çalışıp çalışmadığını test etmek zorundasınız. Bunu kontrol edebilmeniz için şirket size çalışan bir telefon verecektir ve tüm şarj kablolarını bu telefonla denemek zorundasınız. Eğer çalışmayan, bozuk olan şarj kabloları varsa, bunları ayrı bir koliye koymanız ve şirkete gerekçelerini belirterek iade etmeniz gerekir. Daha sonra sağlam olan şarj kablolarını poşetlemeden önce üzerlerine gerekli barkodları yapıştırmanız gerekir. Böylece bu barkodlarla, ürünün seri numarasını da yapıştırmış olacaksınız. Barkodu olan şarj kablolarını, şirket tarafından verilen aparata sararak şeffaf poşetlere yerleştirerek ağzını sıkıca kapatmanız gerekir. Bu hazırladığınız paketleri kolilere yerleştirince işinizi bitirmiş olacaksınız.



Telefon Şarj Kablosu Paketleme İçinden Ne Kadar Kazanırım?



Telefon şarj kablosu için size verilen ürünler sınırlı olacaktır. Hem telefonda deneme yapacak ve hem de barkod yapıştırıp, düzgün bir şekilde katlamanız gerektiği için zamanınızı alacaktır. Genel olarak, günlük olarak 100 ile 200 arası paketleme yapabileceğiniz düşünülür ve ona göre malzeme teslim edilir. Böylece bir haftalık olacak şekilde yaklaşık olarak 700 ile 1000 arasında şarj kablosu paketlemeniz istenir. Her bir telefon şarj kablosu paketi için 50 kuruş değer biçilir. Böylece bir ay içerisinde düzenli bir şekilde yapmanız durumunda en az 1500 TL gelir elde edebilirsiniz.

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları


Yukarıda sizinle telefon şarj kablosu nasıl paketleneceğini ve bu işten ne kadar kazanabileceğinizi paylaştık. Şarj kablolarını denemek zaman alacağı için genel olarak paketleme başına 50 kuruş alırsınız. Böylece düzenli olarak yapmanız durumunda, aylık olarak iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Telefon şarj kablosu paketleme işi yapmak için başvuru yapmanız gerekir. Bulunduğunuz ilde böyle bir iş ilanı vermiş şirket varsa, e-posta yoluyla başvuru oluşturabilirsiniz. Şirket başvurunuzu değerlendirdikten sonra olumlu veya olumsuz size geri dönüş yapacaktır.