Fatma Girik öldü mü sorusu sosyal medya da günün trend topici oldu. İddialra göre Fatma Girik annesi Münevver Girik'in yaptığı açıklama sonrasında herkes Fatma Girik öldü mü aramaların başladı.

Fatma Girik öldü mü sorusu sosyal medya da günün trend topici oldu. İddialra göre Fatma Girik annesi Münevver Girik'in yaptığı açıklama sonrasında herkes Fatma Girik öldü mü aramaların başladı. Sosyal medyanın ylanlarına gün gün ortak olmaktayız ağzı olan konuşuyor hesabı ile ara ara ünlü sanatçılar hakkında öldü iddiaları ile gündem yapılmakta. İşte son kurban ise usta isim Fatma Girik. Sosyal medya da Fatma Girik öldü mü sorulduğundan beri hayranları korkarak internette araştırır oldu. Fatma Girik öldü mü sorularının cevabını en doğru açıklama ile ilk ağızdan aldığımız yanıt ile açıklayacağız. Mavi gözlü sultan Fatma Girik öldü mü? FAtma girik annesi Münevver girik kimdir sorularının cevapları da merak edilirken sizler için ust yeşilçam oyuncusu ftma girik ölüdü mü sorusunun cevabını araştıdık. 



FATMA GİRİK ÖLDÜ MÜ?



İlk olarak Fatma Girik öldü mü sorusunun cevabını verp sonra detaylara geçelm. Merakla takip edenlere özel. öldü denilen Fatma Girik sosyl medyadan yaptığı açıklama da 2ortaya atılan spekülasyonlara inanmayın sapasağlamım'dedi. Gün gün öldü mü sorularının cevapları merakla aranmaktayken bunlardan biri de Fatma Girik oldu. 

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları




FATMA GİRİK SAĞLIK DURUMU



 En son kaşça operasyonu geçridiğini öğrendiğimiz 79 yaşındaki Fatma Girik sağlık durumu ile alakalı yaptığı açıklama da 'iyiyim ' açıklamasında bulundu. 



Muğla bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik öldü mü iddiaları ilk başlarda yakınları tarafından reddedilmemiş daha doğrusu net bir açıklama gelmemişti. Dedikodu daha da yayılarak Fatma Girik öldü şeklinde iddialara dönüşmüştü. 



Fatma Girik'in hayatını kaybettiğine dair iddialar dolaşsa da usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu biliniyor.



Son olarak, 78 yaşındaki sanatçının sağlık kontrolünü yapan, Ortopedi Doktoru olan Başkan Osman Gürün, Girik'in yaz sonuna tamamen ayağa kalkabileceğini söylemişti.