En çok oynanan oyunlardan biri olan FIFA bir futbol oyunudur.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları

En çok oynanan oyunlardan biri olan FIFA bir futbol oyunudur. Uzun yıllardan bu yana her yıl yeni oyununu çıkararak sevenlerine sunmuştur. En çok merak edilen durumlardan biri ise FIFA 21 serisinin ne zaman çıkacağı sorusudur. Aynı zamanda FIFA 21 oyununun Türkiye satış fiyatının ne olacağı da merak edilen konulardan biridir. Türkiye'de ve dünyada fenomen bir oyun olmasından dolayı her yıl yeni oyunun çıkması sevenleri tarafından dört gözle beklenir. FIFA oyunu EA Sports tarafından hazırlanan bir oyundur. Bu oyunda gerekli sistem gereksinimlerini de göz ardı etmemek gerekir. Aynı zamanda oyunda bulunan yıldız isimler de çok büyük bir ilgi görmesini sağlamış bulunur. Bunun ile birlikte bir de yeni oyunda olacak değişiklikler sevenlerini çok heyecanlandırır. Çok kısa bir süre sonra da sevenleri ile buluşacağı bilgisi kesinleşmiş bulunuyor.



FIFA 21 Ne Zaman Çıkacak?



En çok merak edilen hususlardan biri ise FIFA 21 oyununun ne zaman sevenleri ile buluşacağıdır. Yeni sürüm oyunu dört gözle bekleyen insanlar çıkış tarihinin ne zaman geleceğini bekliyorlar. Şimdiden pek çok internet oyun mağazalarında yerini almış bulunuyor. FIFA 21 oyunu için şimdiden ön sipariş oluşturmak mümkün olacaktır. Bu şekilde daha hızlı olarak oyuna ulaşmak mümkündür. Yakın zamanda FIFA 21 oyununun çıkış tarihi tam olarak belirlenmiş bulunur. 9 Ekim 2020 tarihinde EA Sports tarafından satışının başlatacağı ile ilgili kesin bir bilgi verilmiş olmaktadır. Bu tarihten sonra oyunun tam sürümünü indirerek oyun keyfine ulaşmak çok mümkündür. Oyunu indirmeye ve oynamaya çok kısa bir süre kalmıştır.



FIFA 21 Türkiye Satış Fiyatı Kaç TL Olacaktır?





FIFA 21 oyunu sevenleri tarafından en çok merak edilen konulardan bir diğeri ise bu oyunun satış fiyatının kaç TL olacağı konusudur. Son zamanlarda satış zamanının yaklaşması ile birlikte akıllara hep bu soru gelmektedir. Çok yüksek fiyatlı bir oyun olmamasına rağmen çeşitlerine göre fiyatları farklılık gösterebilir. Örneğin EA Sport FIFA 21 Standart oyunu 420,00 TL'dir. Fakat bu fiyat sadece standart oyun için geçerli olup Champlons için 560,00 TL, Ultimate için ise 600,00 TL olacaktır. Kişinin tercihine göre 420 TL ile 600 TL arasında bu oyuna ulaşmak mümkün olur. FIFA 20 oyununa göre biraz fiyatlarda yükselmeler söz konusu olmuştur.



FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?





Bu oyun için en önemli durumlardan biri sistem gereksinimleri olmaktadır. Bellek en az 8 GB Ram gerekir. İşletim sistemi ise Windows 10 için 64 bit gerekli olmaktadır. Aynı zamanda depolama alanı için en az 50 GB kullanılabilir bir alana ihtiyaç durulmaktadır. Ekran kartı minimum ihtiyacı ise 2 GB olmalıdır. GHZ'si ise 3.4 civarında olması gereksinimleri karşılamaktadır.