Ünlü oyuncu George Clooney, "The Midnight Sky" adlı filmi için tam 12 kilo verdi. Clooney'nin bu filmde dünyada yaşanan bir küresel felaketin ardından hayata tutunan bir antronota hayat vereceği bildirildi.

Ünlü oyuncu George Clooney, "The Midnight Sky" adlı filmi için tam 12 kilo verdi. Clooney'nin bu filmde dünyada yaşanan bir küresel felaketin ardından hayata tutunan bir antronota hayat vereceği bildirildi. Astronotun bu felaket süresindeki değişimini vermek isteyen ünlü oyuncu da 12 kilo verdi.


Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye kaldırıldı!


Filmin çekimlerine 4 gün kala midesinden rahatsızlanan 59 yaşındaki Clooney, apar topar hastaneye kaldırıldı. Şiddetli karın ağrısından şikayet eden Clooney'den gelen bu haber hayranlarını korkuttu.



Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanmış olabileceği iddia edildi. Gerçek ise daha sonra ortaya çıktı. 59 yaşındaki ünlü aktöre hızlı kilo vermesi nedeniyle "pankreas yangısı" teşhisinin konulduğu öğrenildi.

"Hızlı kilo verince rahatsızlandım"


Hastaneye kaldırılmasının ardından hayranlarına mesaj veren Clooney, durumunun iyiye gittiğini söyledi. Filmi çekmek için çok hızlı kilo verdiğini kaydeden Clooney, bu süreçte sağlığına fazla dikkat etmemesi nedeniyle böyle bir rahatsızlık geçirdiğini vurguladı.


Yönetmenlik ve yapımcılık kariyeri


Kariyerinde birçok ödüle uzanan George Clooney, oyunculuğun yanı sıra yapımcılık ve yönetmenlik de yapıyor. Ünlü aktör; 2002 yapımı Insomnia, 2004 yapımı Criminal ve 2005 yapımı The Jacket gibi filmlerin yapımcılığını üstlendi. Clooney; 2002 yapımı "Tehlikeli Aklın İtirafları", 2005 yapımı "İyi Geceler ve İyi Şanslar" ve 2008 yapımı Leatherheads isimli filmlerde de yönetmenlik koltuğuna oturdu.