Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları çok merak ediliyor. Hafta başı itibari ile kaldığı yerden devam eden ve gelinlerin kaynanalara karşı kendini beğendirme çabalarının yer aldığı Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları şimdiden çok merakla araştırılı

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları çok merak ediliyor. Hafta başı itibari ile kaldığı yerden devam eden ve gelinlerin kaynanalara karşı kendini beğendirme çabalarının yer aldığı Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları şimdiden çok merakla araştırılıyor. Türkiye2nin akşamüstü kuşağında en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi hergün ekranlardaki yerini almakta iken başladığı ilk günden itibaren çok sayıda aynı saatte başlayan yarışmanın da fişini çekmiş bulunmaktadır. 



Her hafta içi yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'da her gün bir gelin kaynanlara kendini ve yemeklerini ispat etmekte iken Pazartesi  başlayan yeni haftanın ilk gününde gelin  Ayşe Aslandoğdu yemeklerini kaynanalara sunmuştu. Salı günü  Gamze Çetinkal kendi hünerlerini beğendirmek için elinden geleni yapmışken Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül tariihli yani bugün de  Duygu Vezir Güzel diğer kayınvalideleri evinde ağırlayacak.  Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Çarşamba yarışmacısı Duygu Vezir Güzel'in menüsü ve puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları kaç olacak. Detayları ve Zuhal Topal'la 9 Eylül izle linki haberimizde. 7





Zuhal Topal'la Sofrada 428. bölüm fragmanı



Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül izle linki ve Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları ile alakalı detayları haberimizde bulacaksınız. Yukarıda verdiğimiz linkte Zuhal Tapal'la son bölüm fragmnı dahil tüm detaylara ulaşacaksınız. Yeni haftanın 3. gününde yapılan yemekler ve Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül puanları kaç?Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren verilen lezzet savaşında yeni perde açılacak. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor.

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


ZUHAL TOPAL'LA ELENEN İSİM 



Haftanın ilk günü elenen isim belirlenmişken bu isim Ayşe Aslandoğdu oldu ve 27 puan toplayabildi. Dün yarışan Gamze Çetinkal ise 34 puanla zirveye oturdu. Böylelikle ilk sırada yer aldı. Duygu Hanım bugün eğer 34 puan ya da üzerinde alamazsa elenecek. Alırsa da diğer iki yarışmacının performansını bekleyecek.



ZUHAL TOPAL'LA 9 EYLÜL YAPILAN YEMEKLER



Haftanın 3. günü yarışacak isim Duygu Vezir Güzel'in puanları şimdiden merakla aranmakta. Yarışmacının aldığı puanları haberimizde göreceksiniz. Ancak Duygu Vezir Güzel2in yarışmadan elenmemesi için en az 34 puan alması gerekli Zuhal Topal'la sofrada yayınlandığı anda detaylar haberimizde olacak.