Galatasaray Sivasspor maç özeti izle! 7 Mart Galatasaray Sivasspor maç özeti sizlerle! Galatasaray Sivasspor 2 2 maçın geniş özeti ve golleri izle! Falcao muhteşem golü izle. Galatasaray 2 2 Sivasspor maç özet izle! Galatasaray Sivasspor maçın geniş özet

Galatasaray Sivasspor maç özeti izle! 7 Mart Galatasaray Sivasspor maç özeti sizlerle! Galatasaray Sivasspor 2 2 maçın geniş özeti ve golleri izle! Falcao muhteşem golü izle. Galatasaray 2 2 Sivasspor maç özet izle! Galatasaray Sivasspor maçın geniş özeti ve golleri izle!

Galatasaray Sivasspor 2 2 maç özeti izle

Süper Lig’in 29. Haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maç bir Sivasspor’a bir Galatasaray’a geldi. Ancak beraberlik düğümü çözülemedi ve dev heyecan 2-2 sona erdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolseverler de araştırmalara başladılar. Galatasaray Sivasspor maçının geniş özeti, golleri, tartışmalı pozisyonları ve tüm detayları merak ediliyor. Galatasaray 2-2 Sivasspor MAÇ ÖZETİ! Galatasaray Sivasspor maç özeti haberimizin devamında sizlerle...

Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Galatasaray evinde Sivasspor’u konuk etti. 90 dakika boyunca büyük heyecanın yaşandığı maç, bir Sivasspor’a bir Galatasaray’a gitti geldi. İki kalede de sürekli tehlikeli ataklarla aksiyon bir an olsun düşmedi. An itibariyle heyecan dolu mcüadelede son düdük çaldı. Futbolseverler de maç özeti için araştırmalarına başladılar. Galatasaray Sivasspor MAÇ ÖZETİ!

Galatasaray – Sivasspor MAÇ ÖZETİ



Spor Toto Süper Lig 29. Haftada Galatasaray ile Sivasspor kozlarını paylaşıyor. Maça başlayan ev sahibi Galatasaray oldu. Galatasaray, etkili ataklarla Sivasspor kalesinde etkili olmaya çalışsa da ilk dakikalar itibariyle sonuç alamadı.

Maçın 9. Dakikasında Galatasaray defansında büyük hata yaşandı! Topu kalecisi Muslera’ya aktarmak isteyen Linnes, Max Gradel’i göremedi. Araya giren Max Gradel kaleci Muslera’yı mağlup etmeyi başardı ve skoru 1-0’a taşıdı. Galatasaray bu golle yıkıldı.

FALCAO’DAN KLAS GOL

Sivasspor’un 9. Dakikada Gradel ile bulduğu bu gole cevap 14. Dakikada Falcao’dan geldi. Ryan Babel’in şık hareketleriyle topu aktardığı Falcao, Sivasspor defansından sıyrıldı ve ceza sahası dışından çıkardığı harika şutla topu direkten ağlarla buluşturdu! Falcao’nun golüyle skor 1-1’e geldi, Galatasaray umutlandı.

Skorun 1-1’e gelmesinin ardından iki takımda atak görüntüsünü sürdürdü. Top bir o kalede bir diğer kalede! Maçın 32. Dakikasında Gradel sarı kart gördü.



Dakikalar 38’i gösterdiğinde taç atışı kazanan Sivasspor’da taç atışı Galatasaray ceza sahasına kullanıldı. İlk şutu Muslera kurtardı. Muslera’dan dönen top karambol yarattı ve karambolde Linnes ile Donk’un müdahalesine şans tanımayan Tyler Boyd topu ağlarla buluşturdu! Sivasspor skoru 2-1’e getirdi!

Dakika 43’te Mostafa Yatabere, Donk’a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve devre 2-1 Sivasspor üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda, dakikalar 50’yi gösterdiğinde Donk yerini Luyindama’ya bıraktı. 58’de Belhanda, 63’te Marcao ve Muslera sarı kart gören oyuncular oldular.

GALATASARAY PENALTI KAZANDI

Dakika 68’te Galatasaray VAR incelemesinin ardından PENALTI kazandı! Penaltıda topun başına Falcao geçti. Falcao topu ağlarla buluşturdu ve kendisinin ve takımının 2. Golünü attı. Galatasaray 2 – 2 Sivasspor skor.

Golden sonra Fatih Terim hamlelerini peş peşe oyuna sürdü. 72. Dakikada Belhanda ve Babel çıktı yerlerine Kerem Aktürkoğlu ve Sofiane Feghouli oyuna girdi.

Dakika 73’te ise Sivasspor’da Yatabare yerine Kayode oyuna girdi.



Dakika 79’ta Terim son kozlarını oyuna sürdü. Gedson Fernandes ve Onyekuru çıktılar, Arda Turan ve Halil Dervişoğlu oyuna girdiler.

Galatasaray bu dakikalarda galibiyet golü için bastırsa da sonuç alamıyor. Sivasspor defansta sağlam durup kontralarla gol arıyor.

Dakika 81’de Sivasspor’da kaleci Ali Şaşal Vural sarı kart gördü. 83’te ise Rıza Çalımbay’dan hamle geldi ve Ahmet Oğuz yerini Alaaddin Okumuş’a bıraktı.

Galatasaray son dakikalara girilirken Sivasspor kalesinde baskısını iyiden iyiye artırdı. Ancak Sivasspor defansı çok iyi kapanıyor ve Galatasaray hücumlarına izin vermiyor.



Maçın kalanında başka gol olmadı ve Galatasaray 2-2 Sivasspor maçın sonucu! Galatasaray bu sonuçla birlikte Şampiyonluk yarışında kritik puan kayıpları yaşamaya devam etti. Sivasspor ise zorlu İstanbul deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı.