Geçtiğimiz aylarda yapılan haberlerde George Clooney'in, yakın arkadaşlarına zor zamanlarında yanında oldukları için 1'er milyon dolar verdiği iddiası ortaya atılmıştı. İddiayı Rande Gerber ortaya atmıştı Haberlerin kaynağı Cindy Crawford'ın eşi Rande Ge

Geçtiğimiz aylarda yapılan haberlerde George Clooney'in, yakın arkadaşlarına zor zamanlarında yanında oldukları için 1'er milyon dolar verdiği iddiası ortaya atılmıştı.

İddiayı Rande Gerber ortaya atmıştı


Haberlerin kaynağı Cindy Crawford'ın eşi Rande Gerber'in 3 yıl önce yaptığı açıklamaydı. Haberlere göre Clooney'in, iyi birer arkadaş olmalarından ötürü 14 arkadaşına bu parayı verdiği öne sürülmüştü. Bu iddialar sonrası ünlü aktörden açıklama geldi.



59 yaşındaki Clooney'den bu iddialara doğrulama geldi. GQ dergisinin "yılın ikonu" seçtiği Clooney, parasını vereceği ailesi olmaması nedeniyle arkadaşlarına verdiğini belirtti. Elinde olan tek şeyin yaklaşık 40 yıl boyunca kendine yardım eden insanlar olduğunu anlatan Clooney, parayı verme öyküsünü de anlattı.



Kendisinin bir kazaya kurban gitmesi durumunda bu arkadaşlarının isminin vasiyetine yazacağını düşündüğünü söyleyen Clooney, işi erkene almak istediğini söyledi. Bunu yaşarken yapmanın daha anlamlı olacağını düşündüğünü belirten ünlü oyuncu, arkadaşlarına parayı bu nedenle verdiğini ifade etti.



Ünlü oyuncunun para verdiği arkadaşları arasında Tommy Hinkley, Richard Kind, Rande Gerber ve Grant Heslov gibi isimler yer alıyor.