Acı veren kaza dün saat 16. 30 civarlarında Karaman'ın Seyran Mahallesi'nde yaşandı.

Acı veren kaza dün saat 16.30 civarlarında Karaman'ın Seyran Mahallesi'nde yaşandı. Ermenek Devlet Hastanesi bünyesinde hemşire olarak görev yapan 26 yaşındaki Seycan Alan, mesai sonrası evine gitmek için 41 GP 401 plakalı aracıyla yola koyuldu. Yapım çalışması süren ve kapalı olduğuna dair yeterli tedbirin alınmadığı ileri sürülen mıcırlı yolda otomobilinin kontrolünü kaybeden Seycan Alan, aracıyla 15 metre yüksekten uçtu ve binanın duvarına çarptı. Genç hemşirenin ters dönen otomobilin altında kaldığını gören çevredekiler durumu ihbar edince bölgeye 112 Acil Sağlık ekibi ve 110 İtfaiye ekipleri ile 155 Polis ve 156 Jandarma ekipleri sevk edildi.



Talihsiz hemşire Seycan Alan, ekiplerin mücadelesi sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Durumunu kontrol eden ve ağır yaralı olduğunu belirleyen Acil Sağlık ekipleri, meslektaşlarını ambulansa alarak görev yaptığı hastaneye götürdü. Ermenek Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale sonrası Konya'ya sevk edilen Seycan Alan, yolda vefat etti. Genç hemşirenin cansız bedeni, çalıştığı hastanenin morguna getirildi. Otopsisi yapılan Seycan Alan'ın naaşı, defnedilmek üzere memleketi Kocaeli'ye götürüldü.


1 ay sonra düğün yapacaktı


Seycan Alan hemşirenin 1,5 ay önce nikahlandığı ve eş durumundan Ermenek ilçesine tayin edildiği, uzman çavuş olan kocası Mahmut Alan'la Ramazan Bayramı sonrası düğün yapacakları öğrenildi.