Milyonların merakla beklediği film Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi ertelendi! Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi ne zaman? Neden ertelendi? Tepkiler neler? İşte detaylar Aksiyon ve hız severlerin favori filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. f

Milyonların merakla beklediği film Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi ertelendi! Hızlı ve Öfkeli 9 vizyon tarihi ne zaman? Neden ertelendi? Tepkiler neler? İşte detaylar

Aksiyon ve hız severlerin favori filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filmi heyecanla beklenirken yine erteleme haberi geldi. Filmin hayranları bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

Fast and Furious serisinin 9 filminin vizyon tarihi ertelendi. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında filmin vizyon tarihinde bir kez daha revize yapıldı. Film, başlangıçta geçen yaz için planlanmıştı ancak yapım şirketi devam eden sağlık krizi nedeniyle ilk olarak 2 Nisan 2021 ve ardından 28 Mayıs'a kadar vizyon tarihini erteledi. Şimdiki tarih ise 25 Haziran olarak duyuruldu.

 

sayısız devam ve hikayeye bağlı filmler, rutin olarak yılın en yüksek hasılat yapan projeleri arasında yer aldı ve küresel gişede toplamda 5 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Filmler ortalama olarak 200 milyon doların üzerinde bütçeye çekiliyor ve uluslararası sinemaseverlerin ilgisini çekecek şekilde tasarlanıyor. Bilet satışlarından elde eden büyük gelirin yaklaşık yüzde 75'i, serideki son üç filmin uluslararası gişesinden geldi.





Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hızlı ve Öfkeli film serisinin 9. projesi için bekleyiş başlamıştı.

Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi 25 Haziran'a ertelenirken, Despicable Me serisinin yeni filmi Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi, bir sene ertelenerek 1 Temmuz 2022'ye alındı. 17 Eylül'de gösterimi planlanan Sessiz Bir Yer 2 ise 28 Mayıs'a çekildi. Sinemada Covid-19 kaynaklı vizyon tarihi güncellemeleri devam ediyor. Fakat bu kez ertelemelerin yanında önemli bir gişe filminin öne alındığına şahit olduk. Hızlı ve Öfkeli 9 (F9), üçüncü kez ertelemeyle karşı karşıya kaldı. Filmin vizyon tarihi 28 Mayıs'tan 25 Haziran'a ertelendi. Despicable Me serisinin yeni filmi Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: Minions: The Rise of Gru)'nin vizyon tarihi ise 2 Temmuz 2021'den 1 Temmuz 2022'ye alınarak tam bir sene ertelendi Geçtiğimiz aylarda bir kez daha ertelenen Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II) ise son olarak güncellenen 17 Eylül 2021 tarihinden Hızlı ve Öfkeli 9'un boşalttığı 28 Mayıs 2021'e geri çekildi. Çin'de sinema salonlarının giderek normale dönmesinin yanı sıra, ABD'de de mayıs sonunda ülkedeki tüm yetişkinlerin Covid-19 aşısı olmuş olacağına dair planın açıklanmasıyla sinema adına global geri dönüş için yaz ayları işaret edilir olmuştu. Yaklaşık bir yıldır kapalı olan New York sinemalarının bir kısmının kontenjan kısıtlamalarıyla da olsa açılıyor olması, bu çıkarımları destekler nitelikte. Hızlı ve Öfkeli 9'un yalnızca bir ay ertelenmesini de buna yorabiliriz. Hızlı ve Öfkeli 9, 25 Haziran 2021'e ertelendi.