Hobbit 2 oyuncuları çok aranıyor. Hobbit 2 oyuncuları ve Hobbit 2 konusunun şu sıralar çok aranmasının sebebi akşam televizyon ekranlarında oynayacak olması.

Hobbit 2 oyuncuları çok aranıyor. Hobbit 2 oyuncuları ve Hobbit 2 konusunun şu sıralar çok aranmasının sebebi akşam televizyon ekranlarında oynayacak olması. Hobbit 2 bu akşam TV ekranlarında saat 22.00'de başlayacak. Her akşam televizyon kuşağında karşımıza çıkan türlü türlü yabancı filmler arasında bu akşam biraz aksiyon biraz bilim kurgu bir araya gelecek ve Hobbit 2 çokizlenileceğe benziyor.  5 ordular savaşı ile sonlnması planlanan gidişatta 12 cüce ve ejderhanın savaşı konu olacaktır. 



Hobbit serisinden Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları konusu ve  Hobbit serisinden Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları oyuncularını sizler için arştırdık. Fantastik film severler için Hobbit 2 ekranlarda olacak. Sizlerde ATV mekranlrınd pazar akşamını Hobbir 2 filmi ile geçirecek ve fantastik dünyaya geçiş yapacaksınız. 



2013 senesinde sizlerle olan Hobbit 2 filmi konusu ve oyuncu listesini sizler için araştırdık. Orlando bloom'un fantastik filmi Hobbit 2 bu akşam ATV de saat 22.00'de başlayacak.



HOBBİT 2 FİLMİ KONUSU



Hobbit üçlemesinin ilk filmi olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk’un devam filmi olan yapımda Shire'lı Hobbit Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan'ı ve beraberindeki 12 cüce ile çıktığı yolculuğu doğuya, Kuytuorman'a doğru sürdürmektedir. Ejderha Smaug'un yıllardır hüküm sürdüğü Yalnız Dağ'a ve kayıp Erebor Cüce Krallığı'na ulaşmak için atıldıkları macerada başlarına yine akıl almaz belalar gelecektir. Ormanın girişinde Büyücü Gandalf'tan ayrılmak zorunda kalan ekip, dev Örümcek sürünün ağlarından kurtulduklarını sanarlarken, savaşı orman elflerinin esiri olurlar.



Bu arada güçleri her geçen gün artan Azog ‘un liderliğindeki Ork'lar da, güvenli gibi görünen Elf krallığında dahi, cücelerin bir an olsun peşlerini bırakmazlar. Hem hayatta kalma savaşı veren hem de Göl kasabasına, ardından da Yalnız Dağ'a ilerlemeye çalışan cüceler ve Bilbo'yu bekleyen esas ve en zorlu düşman ise şüphesiz ki ateşlerin efendisi Ejderha Smaug'dur. Altınları altında sürdürdüğü derin uykusundan uyanan Smaug'u alt etmek ve Arkantaşı'na ulaşmak mümkün olacak mıdır?





HOBBİT 2 FİLMİ OYUNCULARI

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir


– Martin Freeman



– Ian McKellen



– Richard Armitage



– Aidan Turner



– Sylvester McCoy



– Peter Hambleton



– Luke Evans



– Evangeline Lilly



– Orlando Bloom 



Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları Peter Jackson'ın senaryosuna katkıda bulunduğu, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği destansı fantezi macera türündeki 2013 tarihli filmdir. Beklenmedik Yolculuk ile başlayan ve Beş Ordular Savaşı ile sonlanması planlanan J. R. R. 



Gösterime giriş tarihi: 13 Aralık 2013 (Türkiye)



Yönetmen: Peter Jackson



Film dizisi: Hobbit: Beklenmedik Yolculuk



Bilet gişesi: 958,4 milyon USD



Yapımcılar: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Carolynne Cunningham, Zane Weiner