Apple'ın yeni akıllı cep telefonu modellerinden bir tanesi olan iPhone 12 serisi son dönemde Türk kullanıcıların merak ettiği modeller arasında yer alıyor. ABD merkezli teknoloji üreticisi Apple'ın kısa süre içerisinde yüz milyonlarca adet satması beklen

Apple'ın yeni akıllı cep telefonu modellerinden bir tanesi olan iPhone 12 serisi son dönemde Türk kullanıcıların merak ettiği modeller arasında yer alıyor. ABD merkezli teknoloji üreticisi Apple'ın kısa süre içerisinde yüz milyonlarca adet satması beklenen iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin Türkiye satış fiyatı henüz açıklanmazken Apple'ın resmî internet sitesinde "Yakında Sizinle" uyarısı bulunuyor.

ABD'de Kasım ayının sonuna kadar tüm noktalarda satışta olması beklenen iPhone 12 modeli ile ilgili beklentiler kısa süre içerisinde diğer ülkelerde de satışa sunulması yönünde iken, Türkiye'de cihazların Kasım ayı ortasından sonra fiyatlarının belli olması öngörülüyor.

İddialara göre iPhone 12 Pro Max modelinin 15.000 TL ile 17.000 TL arası başlangıç fiyatıyla satışa sunulması beklenirken, 5G özelliğinin Türkiye'de de kullanılabileceği, özellikle 4.5G şebekesinden 5G şebekesine geçildiğinde cihazların aktif olarak 5G hizmetinden yararlanabilecekleri belirtiliyor.