Türkiye İş Kurumu

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı kamu kurumları işçi alımı ilanları yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar normal işçi ve terörle mücadelede yaralanan işçi olarak alınacağı bildirildi.

İşkur kamu gurubu işçi alımlarının bazıları KPSS puanı ile alınacak, bazıları ise kpss şartı aramadan alımlarını gerçekleştirecektir... İŞKUR kamu gurubu işçi alımlarında kurumların ilanlarını incelediğimizde meslek lisesi mezunu adaylar, bazı kurumların alımlarında eğitim seviyesi önlisans, lisans olarak belirtilmiştir...

İşkur Kamu Grubu İşçi Alımı Yapacak Kurumlar


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD, İl Emniyet Müdürlüğü, Erzincan Et ve Süt Kurumu, Fethiye Polisevi, Devlet Su İşleri Gümüşhacıköy Sulama Birliği, Bahçelik Sulama Birliği, Kocasinan ilçesi sarımsaklı pompaj sulama birliği, ETİ MADEN İŞL.GEN.MÜD.BANDIRMA BOR VE ASİT FAB.İŞL.MÜD, Derebucak Belediye Başkanlığı, ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,

Alım Yapılacak Kadrolar


İnşaat boyacısı/boyacı, proses işçisi, Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Aşçı Yardımcısı, Izgara Ustası, Bulaşıkçı, Soğutma Sistemleri Teknisyeni, Makine Bakımcı, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Su kanalı işçisi, Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü, Harita Teknikeri, Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ve Tren Teşkil İşçisi alımları yapılacaktır.



Kamu kurumlarının ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle haberimizde verilen İŞKUR ilan sayfasına giderek "iş yeri" bölümünü "kamu" olarak seçmeli ve "ara" butonuna basarak ilanları açmalıdır. Bu aşamadan sonra İŞKUR kamu gurubu ilanlarına eğer bölgeniz ve şartlarınız tutuyorsa başvuruda bulunabilirsiniz.

İşkur ilanları için TIKLAYIN