ABD'li oyuncu Jason Mamoa'nın verdiği bir demeç hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. HBO'da yayınlanan ve 8 sezon süren Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Khal Drogo rolüyle hafızalara kazınan Jason Mamoa Instyle dergisine bir itirafta b

ABD'li oyuncu Jason Mamoa'nın verdiği bir demeç hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. HBO'da yayınlanan ve 8 sezon süren Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Khal Drogo rolüyle hafızalara kazınan Jason Mamoa Instyle dergisine bir itirafta bulundu.


"Açlık çektik diyebilirim"


Karakterinin dizide ölmesinin ardından bir süre iş alamadığını kaydeden ünlü oyuncu, faturalarını ödemekte bile güçlük çektiklerini söyledi. Eşi Lisa Bonet ile çocukları Nokoa-Wolf ve Lola'nın bu durumdan çok etkilendiğini kaydeden Mamoa, "Açlık çektik" dedi.


Daha sonra dev yapımlarda yer aldı!


Bebekleri varken borçlu olmanın ve işsiz kalmanın oldukça zorlayıcı olduğundan bahseden Mamoa, daha sonra gelen işlerle durumlarını düzelttiklerini söyledi. 2018 yılında gösterime giren ve dünyada 1 milyar doların üstünde hasılat elde eden Aquaman filminde başrolü kapan ünlü oyuncu önemli projelerde yer aldı.


Dune filmi 2021'de vizyona girecek!


Mamoa'nın rol aldığı projeler arasında; Conan (2011), Batman ve Superman (2016), The Bad Batch (2016) ve Justice League (2017) gibi filmler yer alıyor. 41 yaşındaki ünlü oyuncu, 2021 yılında vizyona girecek "Dune" filminde Duncan Idaho karakterine hayat verecek.