Mehmet Ali Erbil son durumu sağlık durumu hakkında son dakika açıklamalar mevcut. Geçtiğimiz dönemde hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz haftalarda da evinde tedavi görmeye başlayan Mehmet Ali Erbil hakkında son dakşka gelişmelr mevcut.

Mehmet Ali Erbil son durumu sağlık durumu hakkında son dakika açıklamalar mevcut. Geçtiğimiz dönemde hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz haftalarda da evinde tedavi görmeye başlayan Mehmet Ali Erbil hakkında son dakşka gelişmelr mevcut. Peki Mehmet Ali Erbil son durumu hakkınd aaçıklama mı yapıldı. Mehmet Ali Erbil'in hastaığı geçtiğimiz dönemde çok merak edilirke Kaçış sendromu nedir diye sorularınızı yanıtlamıştık. Kök hücr değişimi sonrasıda tedavisinin devam ettiğini öğrendğimiz ünlü isim Mehmet Ali Erbil son durum detaylarını bir ünlüden öğrendik. 



Şarkıcı Evcan Avşar Mehmet Al Erbil son durumu hakkında bazı tüyolar verdi. Tedavisine evinde devam ettiği öğrenilen Mehmet Ali Erbil hakkında yapılan açıklama da tedavi sürecinin çok iyi gittiği bilgisi söylendi ve pandemi sebebiyle evinde izole olduğu belirtildi. 





Ercan Avşar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:



Sevindirici haberi Mehmet Ali Erbil'den aldım. Tedavisinin iyi geçtiğini pandemiden dolayı izole ortamda olduğunu, sevenlerini ve dostlarını çok özlediğini belirtti. Herkese çok selamı var. Babişko dularımız seninle... Bir an önce aramızda görmek istiyoruz seni çok özledik.



235 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI



235 gün boyunca yoğun bakımda tedav gören Mehmet Ali Erbil son durumunun iyiye gtmesi sevenlerini çok sevindirdi. Herkes MALİ artık aramıza dönsün derken,  Mali de herkesi çok özlediğini belirtti. 



Mehmet Ali Erbil son durumu hakkında her ne kadar çökmüş olduğunu beyan etse de yaptığı açıklamaile herkesi sevidirmişti. Eşlerim arkadaşlarımın dualarıyla bir tek gün başımdan ayrılmadı.



- Türkiye'nin dört bir yanından insanlar dua etmeye gelmişler.



- Yoğun bakımdan çıktığımda vücudumun hiçbir yerini kımıldatamıyordum.



- Bir gecede iki ameliyat oldum. 70 ünite kan getirilmiş ve onlardan sadece 5'i uyup, kullanılmış.



- Ben tekrar ayağa kalkabileceğime inanmıyordum.



- Kardeşime 'Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin' dedim.



- İlk uyandığımda Muhsine'yi çağırmışım sonra Sezin hastaneye geldi.



- Arkadaşlarım gelirdi, İbrahim'le karşılıklı her geldiğinde ağlaşırdık.



- O vurulduğunda ilk ben gitmiştim hastaneye.



- Kendi doktorum bile kurtulma şansımın %5 olduğunu söylemiş.



Zaten duygusal bir yapım vardı hastalık sonrası daha da yoğunlaştım.



-En yakın arkadaşlarım İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan ve Selçuk Yöntem hastane sürecimde hep yanımda oldu.



- Fizik tedavi sürecinde tembel davranıyorum.



- Doktorlar %99 ihtimalle yürüyeceğimi söylediler.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!