TV8'in bu sezona damga vuran dizisi Kırmızı Oda'da bu hafta neler olacak? Kırmızı Oda Kenan kimdir? Kırmızı Oda Kenan gerçek adı ne? Kırmızı Oda Kenan kaç yaşında? Kırmızı Oda Kenan Cemal'i öldürecek mi? Kırmızı Oda Kenan kaç yaşında? Kırmızı Oda konuk oy

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
TV8'in bu sezona damga vuran dizisi Kırmızı Oda'da bu hafta neler olacak? Kırmızı Oda Kenan kimdir? Kırmızı Oda Kenan gerçek adı ne? Kırmızı Oda Kenan kaç yaşında? Kırmızı Oda Kenan Cemal'i öldürecek mi? Kırmızı Oda Kenan kaç yaşında? Kırmızı Oda konuk oyuncular kim?  Tuncay Gençkalan kaç yaşında?

TV8'de ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran, OGM Pictures yapımı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitap uyarlaması Kırmızı Oda dizisinde Kenan karakteri merak uyandırdı. Kırmızı Oda dizisinde Kenan karakterini canlandıran  Tuncay Gençkalan kimdir?  Tuncay Gençkalan hangi dizilerde yer aldı?

Kırmızı Oda dizisi bu sezonun en çok reyting alan işlerinden birisi oldu. Kırmızı Oda dizisi bol acıtasyonlu dramı ile TOTAL ve AB türk seyircisini beklendildiği gibi kendine çekti. Kırmızı Oda dizisi eleştirilen kadına şiddet gibi dizilerinden daha da tartışmalı sahnelere primlere gebe olsa da oyuncuların entelektüel oyunculardan olması ve yaşanmış gerçek acılarla duygu masturbasyonu yapılması AB seyircisini de kendini çekmeyi başaran akıllıca bir yol izledi.

Peki Kırmızı Oda'nın Kenan Kimdir? Cemal'i Öldürecek mi?

Kırmızı Oda dizisinde Cemal’in misafir olarak tanıttığı Hanım adlı kişi sevgilisidir. Sultan çocuklarına kuru ekmek yedirirken Cemal sevgilisine çeşit çeşit yiyecekler alır. Sultan bu duruma daha fazla dayanamaz ve Cemal'e tepki gösterir ancak Cemal dalga geçer. O sırada içeriye Kenan girer. Kenan önce Cemal'i döver daha sonra ise Cemal’in eşine tecavüz eder. Çocuklar kilitlendikleri odada bağırır. .


Kırmızı Oda dizisinde Kenan karakterini canlandıran Tuncay Gençkalan 13 Ağustos 1969 doğumludur.

Tuncay Gençkalan Yer Aldığı Diziler

Arka Sokaklar

Ejder Kapanı

Ezel,

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,

İkizler Firarda

Umut Yolcuları

Geniş Aile

Kanıt

Şevkat Yerimdar

Tatar Ramazan

Akasya Durağı

Kurtlar Vadisi Pusu