Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan olayda Semiha Peker adlı kadın, daha önce koruma kararı aldırdığı kişi tarafından öldürüldü… Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Semiha Peker adlı kadın, Turgutlu ilçesinde bir fabrikada çalışan bir çocuk annesi bir k

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan olayda Semiha Peker adlı kadın, daha önce koruma kararı aldırdığı kişi tarafından öldürüldü…

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Semiha Peker adlı kadın, Turgutlu ilçesinde bir fabrikada çalışan bir çocuk annesi bir kadındı. Peker saat 7’de servise bineceği esnada, Şehitler Mahallesi’nde yer alan AVM’nin önünde beklemeye başladı. Peker beklediği esnada bir otomobille gelen ve Semiha Peker’in eski erkek arkadaşı olduğu ifade edilen Yalçın K. adlı kişi, kadına pompalı tüfekle saldırdı. Saldırgan kaçarken, Peker gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı, ancak kurtulamadı.



Otomobilde silahı bulundu



Polis, cinayetin ardından harekete geçti ve katili yakalamak için çalışma başlattı. Kamera görüntülerinden yola çıkan polis, şüpheli Yalçın K.’nın kaçtığı yeri tespit etti ve arkadaşından hafif ticari aracı ödünç aldığı öğrenildi. Şüphelinin cinayette kullandığı pompalı tüfek de araçta bulundu. 


Polis ekipleri Manisa’da her yerde Yalçın K.’yı bulmak için çalışma başlatırken, genç kadının, eski erkek arkadaşı hakkında bir koruma kararı çıkarttığı aktarıldı.