Çiğdem Batur kimdir? Kuaöfüm Sensin yeni sunucusu Çiğdem Batur şu sıralar çok merak ediliyor. Gündemde çok konuşulan ve çok izlenilen Kuaförüm Sensin yeni sunucusu hakkındaki detaylara göz  atalım.

Çiğdem Batur kimdir? Kuaöfüm Sensin yeni sunucusu Çiğdem Batur şu sıralar çok merak ediliyor. Gündemde çok konuşulan ve çok izlenilen Kuaförüm Sensin yeni sunucusu hakkındaki detaylara göz  atalım. Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Batur kaç yaşında? gibi sorular için haberimize devam edelim. Kuaförüm Sensin de yaşanan gelişmeler herkesin dikkatini çekerken, Çiğdem Batur hakkında yaptığımız araştırma ve gündemde yer alan detaylar haberimizde. 



SHOW TV ekranlarında öğlen kuşağında yer alan Kuaförüm Sensin geçtiğimiz hafta 1 hafta boyunca ekranlarda olmamıştı. Sonradan ortaya çıkan gerçeklerde eski sunucu Gözde Kansu program sunuculuğunu bırakmış olması ara verdirtmşti. Yeni sunucu arama çalışmalarında kerşımıza çıkan isim ÇiğdemBAtur lmuştu. Çiğdem BAtur geçtiğimiz hafta Kuaförüm Sensin yeni sunucusu olduktan sonra çok araştırılmıştı. 



Peki Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Btur nerelidir ve Çiğdem Batur kaç yaşındadır. Sorularınızın cevaplarını sizler için araştırdık. 



KUAFÖRÜM SENSİN YENİ SUNUCUSU KİM OLDU?



Show TV ekranalrında çok izlenilen program Kuaförüm Sensin yeni sunucusu geçtiğimiz hafta belrlenmişti. Eski sunucusunun programdan ayrılması akabinde ara verilen yarışma tam gaz devam derken yeni sunucusunun Çiğdem Batur olduğu açıklanmıştı. 



Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?



Gazi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Çiğdem Batur 1982 yılı doğumludur.  Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk alanında yüksek lisans yapan sunucu Çiğdem Batur hemen akabinde de sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başlamıştır.  2014 senesinde Alışveriş Çantası programı ie ününe kavuşan Çiğdem Batur sonrasında Kurtlar Vadisinde karşımıza çıkmış ve çok konuşulmuştur. Ünlü isim Çiğdem Batur geçtiğimiz hafta Kuaförüm Sensin yarışma programının sunuculuk görevine getirilmiştir.