Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum'un her sene düzenlediği araba çekilişi 2000 yılı nisan ayı itibarı ile başlamıştı . Magnum Porsche çekilişi araması altında Magnum Porsche çekilişi ne zaman ? yapılacak Magnum Porsche çekiliş sonuçları nereden açı

Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum'un her sene düzenlediği araba çekilişi 2000 yılı nisan ayı itibarı ile başlamıştı . Magnum Porsche çekilişi araması altında Magnum Porsche çekilişi ne zaman ? yapılacak Magnum Porsche çekiliş sonuçları nereden açıklanacak? ve Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak ?sorularının cevapları araç sahibi olmak isteyen ve Magnum Porsche çekilişine katılan kişiler tarafından şu sıralar çok merakla araştırılıyor.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


Nisan ayı itibarı ile Milyonlarca kişi Magnum Porsche çekilişine gerek Magnum'un sayfasından gerekse de SMS yolu ile dahil olmuş bulunmaktadır. 1 Nisan itibariyle dondurma sezonunun açılması ve Magnum ürünlerinin satılması reklamının yapılması adına düzenlenen Porsche araba kampanyasına bu senede Milyonlarca kişi dahil olmuştur .. 2020 senesi ile alakalı olarak Magnum bu sene 2 Porsche marka arabayı Sahibine devredecek.



Magnum dondurmalarıNIN çubuklarında bulunan bir şifre ile çekilişe katılan kişiler Magnum Porsche araba çekilişine de katıldılar. SMS internet sitesi üzerinden Forum doldurarak ya da mesaj göndererek çekilişe dahil olan kişiler, Magnum Porsche çekilişi için adeta gün saymaya başladı.



Magnum Porsche çekilişe katılma başvuruları ne zaman bitecek



Her sene Magnum araba çekilişleri yapan firma,  bu senede 1 Nisan itibari ile başlattığı Magnum Porsche kampanyasının 30 Eylül'de sona ereceğini açıklamıştır. Kampanyaya dahil olmak için herhangi bir Magnum ürün çubuğunun üzerinde bulunan şifreyi belirtilen bilgiler kapsamında aracılığı ya da magnum.com.tr göndererek başvuru yapılabileceği bilgisi açıklanmıştı.



1 Nisan'da başlayan Magnum Porsche kampanyası, 30 Eylül 2020 Saat 23.59 tarihi ile kampanya katılma başvurularının sona ereceği açıklanırken herhangi bir Magnum ürünü alıp çekilişi o tarihe kadar başvuru yapabilirsiniz



Magnum Porsche çekilişi 2020 ne zaman



30 Eylül itibarı ile sona ereceği Magnum Porsche çekilişleri 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11'de herkesin huzurunda motor eşliğinde gerçekleştirilecek.



MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?



Sonuçlar ise 17 Ekim 2020 tarihinde Hürriyet gazetesinde belirtilecektir. Magnum çekilişi ile seçilecek 2 kişi Porsche cayman 2019 model Otomobil sahibi olacak. Magnum Porsche araçlarının piyasa değeri 801 966 89 TL olarak belirlenmiştir.