Masum 26 Şubat fragmanı izle başlığı dizinin fanları tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Masum dizisi uzun zamandır Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve çok sevilen dizilerden bir tanesi olmuştur.

Masum 26 Şubat fragmanı izle başlığı dizinin fanları tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. Masum dizisi uzun zamandır Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve çok sevilen dizilerden bir tanesi olmuştur. Birbirileriyle zıt karakterlere sahip olan iki akrabanın öyküsünü anladan bu dizi bir Hint dizisidir. Yayımlandığı zamanlarda kendi ülkesinde de fazlasıyla sevilen ve ilgiyi üzerine çekmeyi başaran bu dizi, şimdilerde ülkemizde de oldukça sevilmektedir.

Masum dizisinin fan kitlesi her geçen gün büyümeye ve çoğalmaya devam etmektedir. Dizide gerçekleşen tuhaf olaylar ve karakterlerin birbirleriyle olan zıtlıkları da birçok insan tarafından konuşulmaya ve takdir edilmeye devam etmektedir. Dizinin son zamanlarda bu kadar sevilmesi ve seyirci tarafından ilgi görmesi ise; oyuncuların fazlasıyla hoşuna gitmiştir. Masum dizisinin hafta içi her gün 15.20’de hafta sonları ise; 14.00’da ekrana veriliyor olması, günlük hayatta farklı bir aktiviteyle uğraşmak isteyen ve dizi izleyerek vakit geçirmek isteyen kişilerin oldukça ilgisini çekmiştir. Masum dizisinin bir sonraki bölümünde neler olacağı öğrenmek için, 1 hafta beklemenize de gerek yoktur.

Son Bölümde Neler Oldu?


Son bölümde neler oldu? Sorusu da dizinin hayran kitlesi tarafından sıklıkla sorulmaya ve araştırılmaya devam etmektedir. Mira’nın evlenmek için evden kaçması ve daha sonra terk edilmesi diziyi izleyen milyonlarca insan Mira ile beraber üzülmesine ve ağlamasına da sebep olmuştur. Ancak yeni bölümlerde gördüğümüz gibi Mira terk edilişinin etkisinden hızlı bir şekilde kurtulmayı başarmış ve hayatına devam etmiştir. Ancak dizide yeni gelişecek olaylar ve Mira’nın ailesiyle olan gel gitli ilişkileri herkes tarafından merak edilmeye de devam etmektedir. Son bölümde ise; Mira’nın ailesiyle yaşadığı sorunlar yeniden açığa çıkmıştır.

Son bölümde Kokila’nın Mira’yı hiç kimsenin olmadığı bir odaya kitlemesi ve onu orda yalnız bırakması Mira’yı seven ve sevmeyen herkesin oldukça üzülmesine neden olmuştur. Gopi, Mira için üzülse de Kokila’yı bir türlü ikna edememiş ve Mira’nın odada kapalı kalmasına maalesef engel olamamıştır. Ancak Mira, planlarına hala devam etmiş ve kapalı tutulduğu yerden kaçmak için elinden geleni ardına koymamıştır.

Mira’nın durumuna en çok üzülen isimlerden bir diğeri ise; onu koşulsuz seven kardeşi Vidya olmuştur. Ancak kimsenin gücü, Kokila’yı ikna etmeye yetmemiştir. Tam aksine Mira evden kaçmaya çalışmak için direndikçe, Kokila ona daha fazla sinirlenmiş ve Mira ile inatlaşmaya başlamıştır. Kokila’nın bir türlü geri adım atmıyor oluşu ise; Mira’yı her dakika daha da kızdırmaya ve öfkelendirmeye başlamıştır.

Mevcut durumu engellemek isteyen Mira, Masum son bölüm içerisinde, sonunda evden kaçmayı başarmıştır. Ancak ailesinin evini terk ederken dışarıda başına gelecek kötü olaylardan da habersizdir. Mira evden dışarı çıktığı anda, kapının önünde bir grup serseri beklemektedir. Ailesine uzaktan bakmaya devam eden Mira, serserilerle karşılaştıktan sonra ne yapacağını bilemez ve korkmaya başlar. Serseriler, Mira’nın gitmesine engel olarak onu rahatsız ederler.

Masum Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?


Masum dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Sorusu da Mira’nın son bölümdeki haline üzülen kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya da devam etmektedir. Mira’nın ailesiyle arasını düzeltip düzeltemeyeceği ve serserilerin elinden kurtulmayı başarıp başaramayacağı birçok izleyici tarafından sorulmaya devam etmektedir. Özellikle de Masum 26 Şubat fragmanı herkes tarafından beklenmeye devam etmektedir. Yeni gelecek olan bölümde Mira’nın olaylardan sıyrılıp sıyrılmayacağı ve Kokila’nın olaylar karşısında ona vereceği tepkiler herkes tarafından merakla beklenmeye de devam etmektedir.