Masumiyet 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dizinin 3 Mart akşamı yayınlanan 2.

Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor
Masumiyet 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu dizinin 3 Mart akşamı yayınlanan 2. bölümü sonrasında merakla araştırıldı. FOX TV 10 Mart 2021 Çarşamba günü Masumiyet 3 bölüm fragmanı izle. Masumiyet 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? izle! Masumiyet 10 Mart 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumiyet yeni bölüm FOX TV izle! Masumiyet 3. bölümde neler olacak?

Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı 10 Mart 2021


Masumiyet 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, 10 Mart 2021 Çarşamba günü yayınlanacak Masumiyet dizisinin yeni bölüm fragmanı gösterildi mi, Masumiyet’in 3. bölümünün fragmanı ne zaman gösterime girecek, İlker ne gibi planlar yapacak? Ela’nın uyanmasıyla açılan dava nasıl sonuçlanacak? İlker ile babası Harun’un ilişkilerinin gidişatı nasıl olacak?
Fox TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisinin hayranları, bir yandan kafalardaki bu tür soruların cevabını ararken, diğer yandan da 3. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Birçok izleyici, dizinin 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı yayınlanacak sahnelerini sabırsızlıkla bekliyor.
Fox TV’de 24 Şubat 2021 tarihinden bu yana yayınlanan Masumiyet, dizinin adı gibi masum olan 19 yaşındaki kızını yanlış bir ilişkiden kurtarmaya çalışan annesinin mücadelesini konu alıyor Bahar’ın hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir kişiye âşık olmasıyla ters düz olmuş tamamen değişmiştir. Kızı Ela’nın ilk aşkı, maalesef babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiye sokmamaya çalışan Bahar (Deniz Çakır), olacakları engelleyemez. Bahar ve ailesinin yaşamları, Ela’nın 19. doğum gününde değişir. Bir gece, İstanbul’da öldü zannedilerek bir yolun kenarına bırakılmış bir genç kız bulunur. Çok feci bir şekilde şiddet görerek dövülmüş genç kız, doğum gününde olan 19 yaşındaki Ela Yüksel’dir. Kızının doğum gününde en acı haberini alan Ela’nın annesi Bahar, İlker Ilgaz’ı hedef gösterir. Acılı annenin hedefindeki isim İlker, Harun Orhun’un kızı İrem’le nikâh masasına oturmak üzeredir. Bu sırada Bahar’ın karşısına İlker’in annesi Hale Ilgaz (Hülya Avşar) çıkar. Yaşanan şiddet olayının iki ailenin de hayatları üzerindeki etkisi filmin konusunu oluşturmaktadır.

Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Son bölümü bugün yayınlanan dizi, heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Fakat 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı Fox TV’de yayına girecek olan Masumiyet dizisinin fragmanı şu ana kadar yayınlanmadı. Ancak 3. bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde olacak, yeni bölüme dair öğrenmek istediğiniz yanıtlar, merak ettiğiniz soruların cevapları anında sitemizde yayınlanacak.
Bunun dışında dizi takipçileri, yayıncı kanalın resmi web sitesi veya resmi Instagram adresi üzerinden 3. bölümün ipuçlarına ulaşabilir. Şu ana kadar fragmanı yayınlanmayan yeni bölümün nasıl olacağını yapımın hayranları merakla beklemeye koyuldu. Masumiyet dizisinin en son çıkan fragmanı, yani 3. bölüm fragmanı yayınlandığı an burada, sitemizde olacak.

Masumiyet Dizisinin Son Bölümlerinde Neler Olmuştu?


Dizinin son bölümlerinde dikkat çeken ve heyecan uyandıran birçok olay oldu. İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan dizinin bu bölümünde İlker’in annesi Hale oğlunu hapishanedeyken gizlice İrem’le evlendirir ve çocuğunun itibarını kurtarır. Bu esnada İrem’in babası haberi alır ve çok sinirlenir. Başka bir sahnede de Ela uyanır ve dava açmaya kadar verirler. Peki, İlker bu dava karşısında nasıl bir yol izleyecek? Bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Masumiyet oyuncuları


Başrollerinde Hülya Avşar (Hale Ilgaz), Deniz Çakır (Bahar Yüksel) ve Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun) ’un yer aldığı; oyuncu kadrosunda Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel) , Deniz Işın (İrem Orhun) , Selen Uçer (Yelda Demirci) , Tolga Güleç (Timur Yüksel), Neslihan Arslan, Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel) gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet’in yapımcılığını Faruk Turgut, yapımını da Gold Film üstleniyor.
Masumiyet dizisi, her Çarşamba saat 20.00’den itibaren FOX TV’de yayınlanıyor.