Matrix Reloaded oyuncuları bu akşam kanal d ekranlarında yayınlanacak olması ile birlite çok büyük heyecan ile araştırılmaktadır. Dünyanın en dikkat çeken ve en çok izleyici hakimiyeti sağlayan filmleri arasında yer alan Matrix Reloaded hakkında ufak çap

Matrix Reloaded oyuncuları bu akşam kanal d ekranlarında yayınlanacak olması ile birlite çok büyük heyecan ile araştırılmaktadır. Dünyanın en dikkat çeken ve en çok izleyici hakimiyeti sağlayan filmleri arasında yer alan Matrix Reloaded hakkında ufak çaplı bir araştırma yaptık. Ajan ve robor makinelerle insanların savaşından galip çıkan kim olacaktır? 



Matrix Reloaded filmi hakkında bir çok detay şu sıralar çok merak ediliyor. Matrix Reloaded filmi konusu Matrix Reloaded  filmi oyuncuları ve Matrix Reloaded kaç yılında çekilmiştir detayları haberimizde. Günümüzde 4. sü çekilen Matrix serisinin 2. filmi olan Matrix Reloaded ile alakalı sorulan soruların tamamını sizler için araştırdık. ilk olarak Matrix Reloaded kaç yılında çekilmiştir.  Kensini robotlardan urtarmayı bir şekilde başaran Neo'nun yaşadığı olaylar akabinde insanlığı nasıl kurtaracağı Matrix Reloaded filminde ana konusu olurken diğer bir yandan da seri haline gelmil olan Matrix Reloaded oyuncularını da sizlere sunuyoruz.



90'lı yılların çocukların ve büyüklerin en çok sevdiği filmlerden ola Matrix devamı olan Matrix Reloaded  bu akşam 21.45'te Kanal d ekranlarında olacak.



Matrix Reloaded oyuncuları Matrix Reloaded konusu ve Matrix Reloaded ne zaman çekildi diye sorular hakkında yaptığımız araştırmaları paylaşıyoruz.Matrix Reloaded bugün ekranlarda yayınlanacak olması akabinde yayın akışında karşımız çıkması ile çok sık aranmakta.  İlk vizyona girdiği sene izlenme rekorları kıran ve milyon dolarları aşan hasılatı ile uzun süre konuşulan Matrix Reloaded oyuncuları şu sıralar da merakla araıyor.  İnsanlığı robotlardan kurtarmaya çalışan Neo'nun savaşını konu alan Matrix Reloaded 2. serisi olmakta iken sizler için tüm detayları sunuyoruz.





MATRİX RELOADED KONUSU



Yönetmen :



Andy Wachowski, Larry Wachowski 



Matrix özeti :



Neo lakaplı usta hacker Thomas, kendini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulur. Gündüzleri bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson, geceleri Neo lakaplı usta bir hacker olarak yaşamını sürdürmektedir. Thomas, peşinde onu takip eden bazı siyah takım elbiseli, gözlüklü adamlar olduğunu farkeder. Bunun nedenini Morpheus isimli birinden öğrenir. Birden kendini büyük bir komplonun içinde bulan Neo, Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorundadır. Morpheus, Neo'ya aslında dünyanın, içinde yaşadığımızı sandığımız simulasyon bir dünya olduğunu anlatır. Neo, Trinity ve Morpheus'un da yardımıyla tüm donanımını kurup bu düzeni yıkmaya çalışan, gerçeği bilen bir avuç insanın arasına katılır.



MATRİX RELOADED OYUNCULARI



Keanu Reeve



Laurence Fishburne



Carrie-Anne Moss



Ray Anthony



Christine Anu



Andy Arness

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay


Alima Ashton-Sheibu,



Helmut Bakaitis