FOX TV'nin başta çok iddialı başlayan ancak sonrasında reyting kurbanı olan dizilerinden Sen Çal Kapımı, final ile burun buruna geldi. Uzun süredir düşük reytinglerini toparlamaya çalışan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, finale doğru adım adım gidi

Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu! Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu!

FOX TV'nin başta çok iddialı başlayan ancak sonrasında reyting kurbanı olan dizilerinden Sen Çal Kapımı, final ile burun buruna geldi. Uzun süredir düşük reytinglerini toparlamaya çalışan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, finale doğru adım adım gidiyor. Dizinin başarılı oyuncu kadrosu da dizinin final yapmasını engelleyemiyor. Öte yandan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren başarılı oyuncudan ise korkutan bir haber geldi. Dizinin yardımcı oyuncularından olan Melisa Döngel, son günlerde korku dolu günler geçirdiğini duyurdu. Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel, dizi dışında yaşadığı mahallede son dönemlerde can tehlikesi yaşadığını ve tehdit edildiğini açıkladı. Melisa Döngel'in açıklamalarından sonra Melisa Döngel gündeme gelmeye başladı.

Başrollerinde güzeller güzeli oyuncu Hande Erçel ve gerçekte aşk iddiaları yaşadığı partneri Kerem Bursin'in yer aldığı dizi yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Her hafta Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarına gelen Sen Çal Kapımı dizisinden izleyenleri korkutan bir haber geldi. Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Ceren karakteri, mahallesinde yaşadığı bir sorundan dolayı hayatının tehlikede olduğunu açıkladı. Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızlarından olan Melisa Döngel'in mahallesinde yaşadığı sorun basına kadar yansıdı.



Henüz 21 yaşında olan ancak kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Melisa Döngel yaşadığı mahallede yaşanan bir sorundan dolayı polise şikayette bulundu. Güzel oyuncunun evinin olduğu mahallede geçtiğimiz günlerde bıçaklı bir saldırı meydana geldi. Bıçaklı saldırısı sonrasında Melisa Döngel olayı polise taşıdı. Melisa Döngel'in mahallesinde belediye işçileri, Döngel'in komşusu tarafından bıçaklandı. Belediye işçilerini bıçaklayan komşusunu şikayet eden ve suç duyurusunda bulunan Melisa Döngel, komşusu tarafından tehdit edilmeye başladı. Komşusu tarafından aldığı tehditleri polise şikayet eden Döngel, can sağlığından endişeli. Belediye işçilerini bıçaklayan komşusu ile kavga eden Melisa Döngel ölüm ile burun buruna geldi. Eli bıçaklı komşusu Melisa Döngel'e öfkesinden dolayı, Döngel'in evinin kapısına dayandı. Melisa Döngel'in kapısına elinde bıçakla gelen ve tehditler savuran komşusundan dolayı Melisa Döngel korku dolu günler yaşıyor. Komşusunun elinde bıçakla evine girmeye çalıştığını söyleyen Melisa Döngel, yaşadığı korku dolu olayla gündeme geldi.



Melisa Döngel Kimdir?

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle gündeme gelen ve yaşadığı komşu sorunuyla adından söz ettiren Melisa Döngel'in kim olduğu merak ediliyor. Melisa Döngel'in kim olduğu, yaşı, boyu ve nereli olduğu merak ediliyor. Sen Çal Kapımı yıldızı Melisa Döngel 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Henüz 21 yaşında olan Melisa Döngel, kariyerinde oldukça emin adımlarla başarı merdivenlerini tırmanmaya devam ediyor. Kusursuz fiziği ve duru güzelliği ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Melisa Döngel'in boyu 176'dır. Ekranların aranan yüzlerinden olma yolunda ilerleyen Melisa Döngel, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde eğitim almıştır. 21 yaşındaki Melisa Döngel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Elif dizisiyle olmuştur. İlk olarak Elif dizisinde rol alan Melisa Döngel, Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde de oynamıştır. Melisa Döngel, Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterine hayat vererek ün kazanmıştır. Bizim Hikaye dizisinde oynadığı Deniz karakteri ile adını izleyenlere duyurmuştur. Melisa Döngel şimdilerde Hande Erçel ve Kerem Bursin ile Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaktadır.