Menajerimi Ara Dicle rolüyle karşımıza çıkan Ahsen Eroğlu tüm dikkatleri üzerine topladı. Öyle ki Menajerimi Ara oyuncuları arasında en çok araştırılan isim Menajerimi Ara Dicle'si Ahsen Eroğlu oldu.

Menajerimi Ara Dicle rolüyle karşımıza çıkan Ahsen Eroğlu tüm dikkatleri üzerine topladı.Öyle ki Menajerimi Ara oyuncuları arasında en çok araştırılan isim Menajerimi Ara Dicle'si Ahsen Eroğlu oldu. Merakla ilk bölümü yayınlanması akabinde dizi hakkında yorumlar da gecikmedi. Menajerimi Ara Dicle'si tüm izleyicilerden tam not alırken, Ahsen Eroplu hayatı Ahsen Eroğlu kimdir Ahsen Eroğlu kaç yaşındadır soruları çok sık sorulmaya başlandı. Bu akşam ekranlarda çok merakla izlenilen Menajerimi Ara dizisinde en dikkat çken karakter İstanbul'a dizi çekimleri giden Menajerimi Ara Dicle olurken Ahsen Eroğlu kimdir sorusuun cevabına isterseniz geçelim. 





İlk olarak dizi hakkında yorumlara bir göz atacak olursak Menajerimi Ara çok iyi diyenler olduğu kadar dizi serüveni çok uzun sürmez yorumları da mevcut. Uzaktan baktığımız ünlülerin yaşamlarından keitlerin yer aldığı o erişilmez ve zor hayatın anlarına şahit olduğumuz dizi seyri bakalım ne olacak ilerleyen günlerde göreceğiz. Peki menajerimi Ara Dicle karakteri ile karşımıza çıkan Ahsen Eroğlu hakkında yaptığımız araştırmanın detaylarına göz atalım. Genç oyuncu Menajerimi Ara da en çok dikkat çeken isimlerden olmaktayken, eskiden hangi dizlerde rol aldığı da soruluyor. 





AHSEN EROĞLU KİMDİR?



Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu bitirdi ve oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da aldı. Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile başlamış, bu dizide Zehra isimli bir karakteri canlandırmıştır. Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer aldı. Ahsen Eroğlu, 2019 yılında ilk başrolünü Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci rolünü üstlenerek yaptı.



AHSEN EROĞLU ORGANİK PATATES GÜZELİ İDİ



Koronavirüs salgınında evde kal çağrısına uyan Menajeimi Ara Diclesi ahsen eroğlu evde patates yetiştirmesi ile o aralar sosyal medya da adeta TT olmuştu. En son kuzgun dizisinde karşımıza çıkan ahsen eroğlu sosyal medya paylaşımlarını aktif olarak yapmaktadır ve o dönem yetiştirdiği patatesleri ile binlerce yorum almıştır. 

Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor