Bir zamanlar ağır siklet boksta fırtına gibi esen ve WBA, WBC ve IBF gibi üç önemli kemeri aynı anda elde eden Mike Tyson'ın ringe geri döneceği bilgisi geldi. 15 yıl aranın ardından yeniden ringde fırtına gibi esmeye hazırlanan Tyson, Roy Jones ile birl

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir
Bir zamanlar ağır siklet boksta fırtına gibi esen ve WBA, WBC ve IBF gibi üç önemli kemeri aynı anda elde eden Mike Tyson'ın ringe geri döneceği bilgisi geldi. 15 yıl aranın ardından yeniden ringde fırtına gibi esmeye hazırlanan Tyson, Roy Jones ile birlikte sevenlerine güzel bir gösteri sunmaya çalışacak. Peki Mike Tyson'ın boks maçı ne zaman, hangi kanalda? Mike Tyson-Roy Jones maçı ne zaman, hangi kanalda?


Mike Tyson-Roy Jones maçı ne zaman, hangi kanalda?


Boksseverler, Mike Tyson-Roy Jones maçı ne zaman, hangi kanalda? sorusunu internetten aratıyor? Efsanevi boksör Tyson, Roy Jones ile 29 Kasım Pazar günü gösteri maçı için ringe çıkacak. Mike Tyson ile Roy Jones arasında yapılacak gösteri maçı Dignity Health Sports Park'ta gerçekleştirilecek. Bu dev karşılaşma S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.



Tyson'ın rakibi olan 51 yaşındaki Ray Jones, iki yılın ardından ilk maçına çıkacak. Kariyerinde 4 değişik siklette şampiyonluğu bulunan Roy Jones ise ringe çıktığı maçların 66'sını kazandı, 9'unda ise kaybetti.


Boks cesareti ve isteği kalmadığını söylemişti


54 yaşındaki Mike Tyson, profesyonel kariyerinde çıktığı 58 maçın 50'sini kazandı. 44 karşılaşmayı nakavtla kazanan Tyson, 6 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 1986 yılında Trevor Berbick'i nakavt eden efsanevi boksör, "en genç ağır siklet şampiyonu" unvanını almıştı.



Tyson, 1990 yılına kadar yaptığı 37 maçın hepsinden galibiyetle ayrıldı. Ünlü boksör ilk defa 1990 yılında Buster Douglas'a yenildi. 2005 yılında Kevin McBride ile yaptığı maç sonrası emeklilik kararı alan Tyson, boks cesareti ve isteği kalmadığını söylemişti.