Müge Anlı ne zaman başlayacak? sorusu sezon finali vermesi sonrasında çok merak ediliyor. ATV ekranlarında senelerdir sabah kuşağında kayıpları arayıp bulan türlü türlü cinayetleri sonuçlandırıp cezalıların cezalarını almasını sağlayan Müge Anlı ne zaman

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları

Müge Anlı ne zaman başlayacak? sorusu sezon finali vermesi sonrasında çok merak ediliyor. ATV ekranlarında senelerdir sabah kuşağında kayıpları arayıp bulan türlü türlü cinayetleri sonuçlandırıp cezalıların cezalarını almasını sağlayan Müge Anlı ne zaman başlıyor sorusu çok konuşuluyor. Yeni sezon da Müge Anlı yine kaldığı yerden devam edecek. Gerek tavrı gerkse de başarılı gazetecilik mesleği ile suçluların korkulu rüyası Müge Anlı ne zaman başlıyor sorusu nihayetinde sonuca ulaştı. 



Hafta içi her sabah ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı suçluları gererken, suçlunun peşinde olan vatandaş da merakla Müge Anlı ATV başlamasını bekliyor.  Hafta içi her sabah ATV'de yayınlanan Müge Anlı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak. 13. sezonu yayınlanacak olan Müge Anlı 24 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.



13 sezondur ATV ekranlarında olan reality programların şahı Müge Anlı yarın sabah kaldığı yerden programına devam edecek. 



Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün canlı olarak saat 10.00'da yayınlanıyor. Yeni sezonda da yeni konu ve konukları ile olayları çözecek. Müge Anlı ya katılacağını açıklayan Songül Karlı eşi tarafından dolandırıldığını açıklamış ve 3 hafta sonra müge Anlıya katılacağını açıklamıştı. Bakalım Müge Anlı yeni sezon da neler olacak? 





MÜGE ANLI KİMDİR?



Doğum tarihi: 19 Aralık 1973



Kaç yaşında: 46yaşında



Nereli: İstanbul



Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.



Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.