Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Tolka Tekin, Didem İnselel ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi tam gaz devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan süper kahramanlık dizisi Akıncı ve dizinin oyuncuları izleyenlerin dikka

Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi! Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi!

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Tolka Tekin, Didem İnselel ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi tam gaz devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan süper kahramanlık dizisi Akıncı ve dizinin oyuncuları izleyenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Akıncı dizisinde yer alan güzel bir kadın oyuncu ise izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Akıncı dizisinde Beste karakterine hayat veren güzel oyuncu Müge Boz gündeme gelmeye başladı. Başarılı oyuncu Müge Boz geçtiğimiz sene anne oldu. Geçen sene kızı Vina'yı kucağına alan Müge Boz, eşi Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Basketbolcu eşi ile bebeklerini kucağına alan Müge Boz, anneliğin tadını çıkarmaya devam ediyor. Kızı Vina ile sık sık paylaşım yapan Müge Boz'a takipçileri anneliği çok yakıştırıyorlar. Son günlerde gündeme gelen bir konu ise başarılı oyuncu Müge Boz'un tekrardan hamile olduğu yönünde. Akıncı'nın yıldız ismi Beste çocuk mu bekliyor, hamile mi diye sorular sorulmaya başlandı. Peki, Müge Boz hamile mi? Akıncı Beste hamile mi?



Hem oyuncu hem de manken olan doğal güzelliği ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Müge Boz, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde yer alıyor. NTC Medya imzalı Akıncı dizisinde Beste karakterine hayat veren başarılı oyuncu Müge Boz, sosyal medyada aktif oluşu ile takipçileri ile sık sık iletişim kurmaya devam ediyor. Instagram hesabından kızı, eşi ve kendisi ile ilgili yaptığı doğal paylaşımları ile takipçilerinden beğeni topluyor. Sosyal medyada aktif olan Akıncı'nın yıldızı Beste'nin hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. Akıncı Beste ile ilgili ortaya atılan iddiaya göre Müge Boz'un ikinci bebeğine hamile olduğu ve yeniden anne olmak için heyecan yaşadığı belirtildi. Müge Boz hamile mi?

Müge Boz Hamile Mi?

2019 yılında basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile Barselona'da nikah masasına oturan ve evlenen Müge Boz, geçtiğimiz sene ilk bebeğine hamileydi. Hamileliğini duyuran ve bebeğini kucağına alana kadar takipçileri ile her anını paylaşan Müge Boz ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. 36 yaşındaki güzel oyuncu Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz'in ikinci bebek beklediği söylendi. Kızları Vina'ya kardeş istediklerini sık sık dile getiren ünlü çiftten, ikinci bebek ile ilgili açıklama geldi.



Henüz 1 yaşında olan kızları Vina ile bolca vakit geçirmeye çalışan ünlü çift, ikinci bebeği istediklerini söyledi. Güzel anne ve oyuncu Müge Boz, ikinci çocuğu istediklerini ancak şu anda hamile olmadığını belirtti. Kızları Vina'nın biraz daha büyümesini istediklerini ve sonrasında Vina'ya bir kardeş istediklerini açıkladı. Akıncı'nın güzel yıldızı Beste karakteri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Müge Boz yaptığı açıklamada, ilerleyen zamanda bir bebek daha istediklerini söyledi. Cinsiyet konusunda ise bir tercih veya isteklerinin olmadığını, ilk çocukları Vina'da olduğu gibi bebek doğana kadar cinsiyetini öğrenmek istemediklerini dile getirdi.