Murat Övüç'ü döven Zaza Enden kimdir? Sosyl medya d tarzı ve konuşmasıyladikkat çeken Murat Övüç dayak yedi. Murat Övüç'ü döven Zaza Enden kimdir? Murat Övüç kimden dayak yedi soruları sosyal medya da soruladursun Profesyonel güreşçi ve eski basketbolcu

Murat Övüç'ü döven Zaza Enden kimdir? Sosyl medya d tarzı ve konuşmasıyladikkat çeken Murat Övüç dayak yedi. Murat Övüç'ü döven Zaza Enden kimdir? Murat Övüç kimden dayak yedi soruları sosyal medya da soruladursun Profesyonel güreşçi ve eski basketbolcu olan Zaza Anden şu sıralar ggogle'da da çok aranmakta. Sosyal  medyada çok ünlü olan çok sayıda takipçsi olan ancak ne kadr sevni olduğu bilinmez Murat Övüç'e Osmanlı tokadı yorumlarıyla paylaşımlar başlamıştı. Murat Övüç dayak yedi iddilaları sonrasında Murat Övüç kimden dayak yedi soruları çok sorulmaya başlamış ve herkesin karşısına çıkan Zaza Enden olmuştu. Bu bilginin insanlarla paylaşılması akabinde herkes Enden kimdir - ne iş yapar-- gibi sorular sorulduktan sonra MuratÖvüç'ü neden dövmüştür denilmişti. 



İşte merakla bekleyelerin kafalarında kalan soru işaretleri bu çözümlemek için sizler için Murat Övüç kimden dayak yedi. Murat Övüç'ü döven Zaza Enden kimdir sorularınızın yanıtlarını araştırdık. 



MURAT ÖVÜÇ DAYAK YEDİ



Öncesinde bir çok insanla polemiğe giren Murat ÖVüç en son Yeşim Salkım ile kavgasının akabinde davalık olmuştu. Şu sıralr başı Zaza Enden ile dertte. 



SALDIRILIRKEN Kİ GÖRÜNTÜLER SIZDI



Ortaya atılan iddiaları geçen Zaza Enden2in Murat Övüç'ü dövdüğü anlar görüntülendi. Bakalım taraflardan ne açıklamalar gelmiş.



YEMİN EDERİM DEMEDİM'



Övüç’ün kendisini tokatlayan kişiye, “Kuran çarpsın demedim. Yemin ederim demedim. O benim ablam” dediği duyuldu. Görüntülerde Murat Övüç'ü tokatlayan kişinin eski basketbolcu Zaza Enden olduğu ortaya çıktı.



ÖVÜÇ'TEN  AÇIKLAMA



Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Murat Övüç, o anların eski basketbolcu Zaza Enden ile bir şakalaşmanın sonucu olduğunu ileri sürdü. Övüç yaptığı açıklamada, "Espriyi yanlış anlamışsınız. Zaza Abi, eşi Işıl benim can dostlarım. Biz orada espri yapıyoruz" dedi. 



ZAZA ENDEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?



28 Mayıs 1976 tarihinde Gürcistan Tiflis'te dünyaya gelen profesyonel güreşçi ve basketbolcudur. 2.06 metre boyunda ve 115 kg ağırlığındadır. 'Tatu' lakabı ile bilinir. 1992 yılında Türkiye'ye gelmiş ve burada Türk vatandaşlığı almıştır. 2010 yılında, Turkish Power Wrestling'de güreşmiştir. Yaşanan olay sonrası 'Zaza Enden'in eşi kim?' sorusu merak edilirken, Zaza Enden'in eşi Işıl Enden olduğu öğrenildi.

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay


18 Ekim 2018 tarihinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün yürüttüğü bir soruşturma kapsamında 'Suç örgütü üyesi olmaktan' aranan basketbolcu Zaza Enden, gittiği Rize'de yakalayarak gözaltına alındı.



İstanbul Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Enden, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.