Netflix Atiye yeni sezon Atiye 2. sezon 1.

Netflix Atiye yeni sezon Atiye 2. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak Netflix platformunun belki de en dikkat çeken Türk dizisi Atiye yeni sezon hasreti bitmek üzere. Atiye yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı bir süre Atiye 2. sezon tanıtımının yayınlanması akabinde çok merak edilmişti. Neflix Atiye ne zaman başlayacak Atiye yeni sezon ne zaman?  Geçtiğimiz sezon 8 bölüm halinde yayınlanan ve çok tutan Atiye yeni sezon aramları Ağustos ayından itibaren merakla takip edilmekteydi. 



İlk 27 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları fantastik tarzda yayınlanan Atiye 1. seon akabinde Atiye 2. sezon olacak mı soruları çok sorulmuştu. Dünyanın Uyanışı adlı eserden uyarlanarak dizi haline getirilen Atiye 1. sezon da netflix2in en çok izlenilen dizilerinden olmakta iken Netflix 2. yeni sezon da merakla beklenmekteydi. 

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak



Atiye yeni sezon aramaları şu sıralar çok konuşulmakta. Geçtiğimiz sezon başlayan  Atiye yeni sezon hakkında Atiye 2. sezon fragmanı yayınlandı. Atiye yeni sezonda da izleyiciyi Netflix ekranlarında toparlayacağa benzemekte. Çok merakla takip edilen geçen sezon başlayan ve çok izlenilen Atiye 2. sezona da hazır. Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanının yayınlanması akabinde merakla beklenmişken,  son dakikayapılan açıklama ile Atiye yeni sezonu yarın başlayacak.



Paralı platform Netflix en çok sevilen dizileri sistemine her geçen gün eklerken Atiye yeni sezon da çok dikkat çekeceğe benzemekte. Son zamanlarda yaz sezonunun sonuna gelinmişken Netflix yeni sezon filmleri Netflix yeni sezon dizileri ne zaman başlayacak araması çok sıklıkla yapılmakta. Bunlardan biri olan Atiye 2. sezon Atiye yeni sezon aramalarınızın halihazıda yanıtı haberimizde.  İşte Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak  



Netflix Lucifer gibi çok ilgi ile izlenilen serilerin devamının başladığı şu günlerde herkes Atiye dizisi hakındaki son gelişmeleri merakla takip ediyor. Peki Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak? 







Tarihin göbeği Göbeklitepe'de yaşamı konu edinen Atiye dizizi hakkında çok apekülasyonlaryapılırken, Atiye 2. sezon için startını verdi. Netflix tarafından Atiye 2. sezon açıklaması yapıldı. Son dakka gelişmelerde Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıtlandı. Atiye 2. sezon 10 Eylül2de başlayacak ve Atiye yeni sezon fragmanı da şu sıralar ilgi ile takip edilmekte. 



Atiye 2. sezon fragmanı da Netflix kanalında yayınlandı. Atiye 2. sezon ilk bölüm fragmanı sizlerle. Geçtiğimiz seon finali akabinde akabinde kaldığı yerden devam edecek olan Atiye 2. sezon Atiye yeni sezon yaşanacaklar detayı haberimizde. 



Atiye yeni BÖLÜMLERİ NE ZAMAN



Netflix platformunun en çok takip edilen dizilerinden olan Atiye 2. sezon ne zaman başayacak sorusunun cevabı Atiye 2. sezonu 10 Eylül'de Netflix’te olacak. 11 bölümden oluşan 1. sezonu akabinde merakla Atiye 2. sezon başlama tarihi açıklanmışkeni neler olacak sorusu da çok soruluyor.  Ancak Atiye 3. sezonda da olacak mı sorusu hakkında net bir yanıt verilmedi. 



ATİYE DİZİSİ KONUSU



Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.



ATİYE DİZİSİ OYUNCULARI KİM?



Beren Saat – Atiye



Mehmet Günsür – Erhan



Metin Akdülger – Ozan



Melisa Şenolsun – Cansu



Başak Köklükaya – Serap



Civan Canova – Mustafa



Meral Çetinkaya – Zühre



Hazal Türesan – Hannah



Cezmi Baskın – Öner



Tim Seyfi – Serdar