Ninja Kaplumbağalar isimleri aramasıyla 90'lı yılların çocukları bugüne kadar gelmiştir. TV yayın akışında karşımıza çıkan Ninja Kaplumbağalar kaç yılında çekilmiştir  Ninja Kaplumbağalar kousu ve Ninja Kaplumbağalar oyuncuları gibi detayları izleyicimiz

Ninja Kaplumbağalar isimleri aramasıyla 90'lı yılların çocukları bugüne kadar gelmiştir. TV yayın akışında karşımıza çıkan Ninja Kaplumbağalar kaç yılında çekilmiştir  Ninja Kaplumbağalar kousu ve Ninja Kaplumbağalar oyuncuları gibi detayları izleyicimiz için araştırdık.   80 ve 90'lı yıllardan beri hayatımızda olan Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael isimli Ninja Kaplumbağalar artık sinema sahnesinde ve tv ekranlarında yayınlanacak.  Pek merakla şu sıralar tv yayın akışının yaınlanması sonrasında araştırılan Ninja Kaplumbağalar kaç yılında çekilmiştir  Ninja Kaplumbağalar kousu ve Ninja Kaplumbağalar oyuncuları gibi sorularınızın cevapları haberimizde. 



NİNJA KAPLUMBAĞALAR KONUSU



New York'ta bazı işler yolunda gimemektedir.  Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter’ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar. Kanal 6’nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O'Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir…



NİNJA KAPLUMBAĞALAR OYUNCULARI

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


Filmin yönetmenliğini Titanların Öfkesi (2012), Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, 4 ninja kaplumbağayı ise Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek ve Jeremy Howard canlandırıyor. Onlara kadroda seksi yıldız Megan Fox’un yanı sıra William Fichtner, Will Arnett, Danny Woodburn, Tohoru Masamune ve Whoopi Goldberg isimleri eşlik ediyor. Peter Laird ve Kevin Eastman’ın yarattığı orijinal karakterleri 21. yüzyıla taşıyan senaristle rise Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty.



 



Ninja Kaplumbağalar (orijinal adı "Teenage Mutant Ninja Turtles"), fantastik çizgi seri, dövüş sanatlarına hakim 4 tane mutant kaplumbağa ve ustaları mutant fare "Usta Splinter" ile birlikte kötülerin karşısında verdikleri savaşı konu edinir. Bu sırada iyi bir ninja olabilmenin eğitimini sürdürmektedirler.



Kevin Eastman ve Peter Laird, Kaplumbağaların yaratıcıları olarak, 1984 yılında ilk siyah-beyaz Ninja Kaplumbağalar çizgi romanını 1,200$ ' a yayınladılar. Onlar sayesinde kaplumbağalar yer altından çıkarak dünya çapında bir hit haline geldi



Orijinal Amerikan seri 1984'te Mirage Stüdyoları'ndan çıkmıştır. Kevin Eastman arkadaşı Peter Laird ile yaptığı beyin fırtınası sırasında ortaya çıkan eser uzaylı düşmanlardan şehirdeki serserilere kadar birçok kötü karakteri içerir.Bu kötü karakterler arasından en ünlüleri Shredder ve onun ortağı ve aynı zamanda ona emir verebilen Beyin'dir. Hikâye kahramanlarından bir diğeride Kanal Muhabiri April Oneill'dır. Kahramanlarımız Rafael, Donatello, Leonardo, Michelangelo pizzaya düşkündürler.



Daha sonraları Teenage Mutant Ninja Turtles (1990), Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991) ve Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993) 3 filmi çevrilmiştir. Daha sonraları konu 3 boyutlu animasyon teknikleriyle yeniden işlenmiş ve çekilmiştir.



Ana karakterler



Leonardos: Bushidō ustası ve ekibin lideridir. Çift bushidō kullanılır ve mavi bir bandaj takar. Ayrıca ninjatō de kullanabilir. Çizgi filmin yaratıcıları Leonardo adını Leonardo Da Vinci'den esinlenmişlerdir.



Raphaël (Türkçe: Rafael): Takımın kötü çocuğudur. Saldırgan ve hırçın bir doğaya sahiptir. Çift sai kullanılır ve kırmızı bir bandaj takar. Çizgi filmin yaratıcıları Raphael adını Raphael Sanzio'dan esinlenmişlerdir.



Michelangelo (Türkçe: Mikelanjelo): Takımın en komik ve en haylaz üyesidir. Uysal ve komik bir yapıya sahiptir. Çift nunçaku kullanır ve turuncu bir bandaj takar. Aynı zamanda takımın en obur üyesidir. Çizgi filmin yaratıcıları Michelangelo adını Michelangelo Buonarroti'den esinlenmişlerdir.



Donatello: Takımın bilimden en iyi anlayan üyesi. Takımın şiddete en az başvuran üyesidir. Bō kullanır ve mor bir bandaj takar. Çizgi filmin yaratıcıları Donatello adını Donatello'dan esinlenmişlerdir.