Koronavirüs bulaşan ve ağır bir hastalık geçiren oyuncu Irmak Ünal, daha önce yaşadığı süreci anlatmış ve dikkatli olunması gerektiğini belirtmişti. Bu salgın döneminde arkadaşlara bile güvenilmemesi gerektiğini aktaran Ünal, buluşmalara dikkat edilmesin

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!
Koronavirüs bulaşan ve ağır bir hastalık geçiren oyuncu Irmak Ünal, daha önce yaşadığı süreci anlatmış ve dikkatli olunması gerektiğini belirtmişti. Bu salgın döneminde arkadaşlara bile güvenilmemesi gerektiğini aktaran Ünal, buluşmalara dikkat edilmesinin önemine değinmişti.


"Arkadaşım telefonla oynadı, sonra ben konuşma yaptım"


Hastalığı atlatan Ünal, yaşadıklarını takipçilerine anlattı. Virüsü bir arkadaşını evinde kaptığını anlatan Irmak Ünal, bulaşma nedeninin cep telefonu olduğunu düşündüğünü söyledi. Telefonuyla uzun süre oynayan arkadaşından telefonu alarak bir görüşme yaptığını anlatan Ünal, bu sırada virüsün bulaşmış olabileceğini aktardı. Virüsün o ortamda bulunan iki arkadaşına daha bulaştığını belirten Ünal, kendisinin hastalığı ağır geçirdiğini ifade etti.



Güzel oyuncu, ortamın güvenli olduğunu ve virüs bulaşma tehlikesinin az olduğunu söyleyenlere güvenilmemesi gerektiğini aktardı. Irmak Ünal, daha önce yaptığı açıklamada, yurt dışından gelen ancak 14 gün karantinada kalmayan arkadaşı yüzünden virüsü kaptığını açıklamıştı.