Ramo reytingleri nasıl? 14 Ocak 2020 Salı günü reyting sonuçları Ramo ne yaptı? Ramo izlendi mi sevildi mi? Ekranların yeni dizisi reyting yarışına nasıl başlayacak? Ramo sevildi mi izlendi mi sizler için araştırdık. Ramo'da Çukur esintisi! Ekranların

Ramo reytingleri nasıl? 14 Ocak 2020 Salı günü reyting sonuçları Ramo ne yaptı? Ramo izlendi mi sevildi mi? Ekranların yeni dizisi reyting yarışına nasıl başlayacak? Ramo sevildi mi izlendi mi sizler için araştırdık.



Ramo'da Çukur esintisi!



Ekranların sevilen dizisi Ramo'da Çukur izleri yorumları yapıldı. Show TV en çok sevilen dizisi Çukur, Adana ve mahalle ilişkisi diziyi ilk izleyenler için benzetildi. Ancak Çukur o kadar sevildi ki ikinci bir diziyi kaldırır mı bilinmez. 3 hafta sonra final yapacak Kadın dizisi yarıştan çekilirken yerine İlker Kaleli'nin Öğretmen dizisi gelecek. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2 hafta daha yayınlanmayarak adeta Ramo'yo reyting dağıtırken, Hekimoğlu Salı günü en belirleyen dizi olacak. Hekimoğlu Mucize Doktor etkisi yaparsa Ramo'nun işi zor ancak yapmazsa Ramo 14 Ocak salı günü reyting durumuna göre zirveyi görebilir. 

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Fatih Portakal zirvede!



14 Ocak 2020 salı günü reytinglerde Fatih Portakal zirvesi sürüyor. Ana Haberde dizilere meydan okuyan reytingler alan Fatih Portakal yine en çok izlenen haber programı olmayı başardı. Onu Show TV, Star TV ve hemen ardından ATV takip ediyor. 



Müge Anlı ve Esra Erol zirvede!



Bir dizi kadar izlenen ve gündüz kuşağını elinde tutan ATV'de Esra Erol ve Müge Anlı artık kendiyle yarışıyor. Bugün Müge Anlı zirvede yer alırken kılpayı Esra Erol onu takip etti. Yemin ve İkimizin Yerine dizileri yine zirvede yerini aldı. Kanal 7 en çok günlük diziden yüzü gülen kanal oldu. Star TV son kulvarda atağa kalkan Sevdim Seni bir Kere diziyi yükselerek yoluna devam ediyor.



Ramo reytingleri ve rating sonuçları gelir gelmez paylaşılacak.