Reynmen öldü mü? Sosyal medya tarihinin en hareketli gecelerinden birinde Reynmen öldü, Yusuf Aktaş kaza geçirdi, Reynmen hayatını kaybetti haberleri yayınlanıyor. Peki Reynmen öldü mü? Yusuf Aktaş hayatını mı kaybetti? Reynmen öldü mü? Kaza geçirdi mi?

Reynmen öldü mü? Sosyal medya tarihinin en hareketli gecelerinden birinde Reynmen öldü, Yusuf Aktaş kaza geçirdi, Reynmen hayatını kaybetti haberleri yayınlanıyor. Peki Reynmen öldü mü? Yusuf Aktaş hayatını mı kaybetti?



Reynmen öldü mü? Kaza geçirdi mi?



Sosyal medyada bir görselde Reynmen arabasının kaza yaptığı ve AllahrahmeteylesinReynmen diyerek Reynmen'in öldüğü haberleri yayınlanıyor. Sosyal medyayı en iyi kullananlardan biri olan Reynmen 24 saattir gönderi atmayınca akıllara Reynmen kaza mı yaptı Yusuf Aktaş hayatını mı kaybetti gibi yorumlar geliyor. Peki Reynmen öldü mü? Yusuf Aktaş gerçekten hayatını mı kaybetti?



Reynmen gerçekten öldü mü?



Sosyal medyada Oğuzhan Koç'la başlayan, Cem Yılmaz'la devam eden ve en son Enes Batur öldü haberleri sonrası kimsenin inancı kalmadı. Bu sebeple Reynmen konuyla ilgili bir açıklama yapmadan hayranları inanmayacak. Ancak sık sık sosyal medya kullanan Reynmen 24 saattir gönderi paylaşmıyor. Akıllara Reynmen gerçekten öldü mü Reynmen kaza mı geçirdi soruları beraberinde geliyor.



İşte o fotoğraf!



Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Reynmen için sosyal medyada bir hesap "Arkadaşlar, Reynmen alkollü şekilde, aracı ile giderken hız sınırını aşmış ve kaza geçirmiş, suan ameliyatta olduğu söyleniyor, fakat durumu kritikmiş sanırım ölmüş olduğu bile söyleniyor." haberini yukardaki fotoğrafla verdi. Şu an hesap askıya alındığı için konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.



Reynmen hayranları çok fanatik ve biran önce Yusuf Aktaş'ın açıklama yapması isteniyor.