Rüyada araba görmek

Rüyada araba görmek, rüyayı gören kişiniz bazı kaygıları olduğu anlamına gelir. Bu kaygılar özellikle maddi anlamda kaygılardır. Bu rüyadan sonra geleceğinizi garantilemek amacıyla bazı tedbirler alabilirsiniz. Yeni yatırım ve harcamalarda kesinti yapabilirsiniz. Rüyada araba görmek, maddi kaygılarınızı atlatmak için çaba sarf edeceğiniz anlamına da gelir.



-Rüyada araba aldığınızı gördüyseniz; uzun zamandır hayalini kurduğunuz fakat maddi imkânların yeterli olmamasından dolayı ve zamanın yetersizliğinden dolayı gerçekleştiremediğiniz çalışmaları hayata geçireceğiniz anlamına gelmektedir.



-Rüyanızda araba kullandığınızı gördüyseniz; uzun süredir çalışıp emek verdiğiniz bir çalışmanın patronlarınız tarafından takdir edileceğine işaret eder. Eğer işçi değil de yönetici konumundaysanız yöneticisi olduğunuz işletmenin kazançlarının artacağına işarettir.



-Rüyanızda arabaya bindiğinizi gördüyseniz; kendi işinize sahipseniz işinize büyük bir bereket geleceğine işaret eder. Kendi işiniz yoksa ve bir iş yerinde çalışıyorsanız beklemediğiniz bir zamanda ummadığınız bir mevki sahibi olacağınızı işaret eder. Bu rüya özellikle iş hayatınızda başarılı olacağınızın habercisidir. Aynı zamanda devlet dairesinde olan bir işinizin de çözüleceğini gösterir.  Bazı uzmanlar bu rüyayı hayırlı bir evlada sahip olmak diye de yorumlayabilmektedir.



-Rüyanızda arabadan indiğinizi gördüyseniz; iş konusunda atacağınız adımlara ve yapmak istediğiniz çalışmalara dikkat etmenizde fayda var. Çünkü bu rüya iş hayatında başarısız olmaya yorumlanabilir.



-Rüyanızda arabadan düştüğünüzü gördüyseniz; çalıştığınız işten çıkacağınıza veya kovulacağınıza işaret eder. Bu süreçte iş yerinizde atacağınız adımlara dikkat etmenizde fayda var.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları


-Rüyanızda kaza yapmış araba gördüyseniz; korkmanıza gerek yok. Bu rüya hayırlı anlamlara gelmektedir. İş yerinizde bulunduğunuz mevkiden daha yüksek bir mevki sahibi olacağınıza işaret eder.



-Rüyada araba kovaladığınızı gördüyseniz; rüyanız iş sahibi birisiyseniz istediğiniz mevkide olmak için uzun bir süre bekleyeceğinizi eğer işsizseniz iş arayışınızın uzun süreceğini işaret etmektedir.